Mindsk risikoen for indbrud med en tyverialarm med kamera

Falck tyverialarm

Eksempel på tyverialarm fra Falck Alarm

En tyverialarm forhindrer ikke adgang til dit hjem, men med en tyverialarm installeret i dit hjem mindsker du risikoen for indbrud, for tyverialarmer har stor præventiv effekt. I områder med indbrud ses det tydeligt, at tyvene går uden om hjem med private tyverialarmer.

Med et alarmsystem fra Falck Alarm får du altid tyverialarm og røgalarm i et. Stort set alle vores produkter er trådløse, så du slipper for ledninger i hjemmet.

Leder du efter en tyverialarm, hvor du får den største sikkerhed og tryghed, kan du med fordel overveje et system fra Falck Alarm med både fuld skalsikring, indendørs og udendørs videoovervågning samt røgkanon til tågesikring.

Styr din tyverialarm med kamera fra din smartphone

Alle Falck Alarms tyverialarmer er udstyret med en trådløs fotosensor. Det betyder, at hvis din tyverialarm går i gang, vil kameraet tage en række billeder, som sendes direkte til vagtcentralen. Det giver vagtcentralen mulighed for lynhurtig at danne sig et overblik over situationen og handle hurtigt herefter. Vagtcentralen modtager kun billeder fra kameraet, når din tyverialarm bliver aktiveret, så dit privatliv er fuldstændig sikret.

Med en tyverialarm med kamera kan du også selv tage billeder, når tyverialarmen er tilkoblet. Via vores app har du altid adgang til din fotosensor og kan derfor holde øje med, hvad der foregår derhjemme – f.eks. holde øje med kæledyrene, når de er alene hjemme.

Kameraet i tyverialarmen har en indbygget blitz, så den kan tage billeder i høj opløsning i både mørke og dagslys.

Vil du høre mere om vores tyverialarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores tyverialarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Bedste tyverialarm på markedet

Vi vil tilbyde den bedste tyverialarm på markedet. Vi udvikler derfor hele tiden vores tyverialarmer, så du kan have den højeste sikkerhed i dit hjem. Med et system fra Falck Alarm får du også professionel døgnovervågning og vagtudrykning. Hvis din private tyverialarm aktiveres pga. indbrud, vil vagtcentralen alarmere politiet og sende en vagt med det samme, som vil tjekke op på situationen i dit hjem. Med et Falck Alarm abonnement er vagtudrykning altid gratis, også i tilfælde af falsk alarm.

Med en tyverialarm fra Falck Alarm kan du programmere den til, at kun nogle af alarmerne er tilkoblet, mens du sover. Sover du f.eks. på 1. sal, kan du tilkoble tyverialarmen i stuen, så du er sikret mod indbrud i underetagen, og samtidigt kan bevæge dig frit rundt på 1. sal.

Undgå indbrud med en tyverialarm

Der bliver i gennemsnit begået knap 25.000 indbrud i private danske hjem hvert år. Det er et højt tal, og faktisk er Danmark det land i Europa, der har flest indbrud i private hjem pr. indbygger.

I Falck Alarms tyverialarmer indgår vinduessikring, som kan stoppe indbrudstyven, inden han overhovedet er brudt ind. Mærker din vinduessikring, at der bliver pillet ved vinduet, aktiverer den din alarm med det samme og sender direkte besked til vores døgnbemandede vagtcentral.

En tyverialarm har størst effekt, hvis den konstant har forbindelse til en vagtcentral. Derfor tilbyder vi kun alarmsystemer med abonnement. Med en døgnbemandet vagtcentral kan du til hver en tid komme i kontakt med os f.eks. via din Night Control-overfaldsalarm, hvis skulle der ske et nødstilfælde.

Vi ved, hvad indbrudstyvene kigger efter, når de udvælger hjem at bryde ind i. Derfor rådgiver vi dig meget gerne i, hvordan du bedst muligt sikrer dit hjem mod indbrud. Du kan læse vores gode råd til indbrudssikring her.

Slip for irriterende ledninger med en trådløs tyverialarm

Falck Alarms trådløse tyverialarmer tilsluttes via både bredbånd og GSM. En såkaldt GSM-alarm opererer med en trådløs forbindelse, så du har kontrol over dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Dermed mister din trådløse tyverialarm aldrig forbindelsen, heller ikke hvis en telefonledning bliver klippet over.

Hør mere om Falck Alarms trådløse tyverialarmer i videoen.

Test her, hvilken tyverialarm der vil passe bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook