Spar penge med Falck Alarm

Falck Alarms systemer virker, og det har både politikerne og forsikringsselskaberne også opdaget. Derfor er det fra politisk side blevet besluttet, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget pr. 1/1-2018. Med et Falck Alarm-system får du fradrag for 4.800 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og nu vi taler om forsikringer - vi er selv så stolte af effekten af vores produkter, at vi faktisk erstatter op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring, hvis du alligevel skulle være så uheldig at få besøg af en indbrudstyv. Risikoen for, at det skulle ske, er nemlig rigtig lav.

Indbrud i din kommune

Er din kommune hårdt ramt af indbrud? Vi har samlet tallene for dig her på siden, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan det står til netop der, hvor du bor, og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Du kan se det samlede antal indbrud i din kommune samt antallet af indbrud pr. 10.000 indbyggere i 2018. Derudover kan du finde antallet af sigtede. Antallet af sigtede giver en god indikation af, hvor stor en del af indbruddene, der er blevet opklaret.

Antal indbrud:

Antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

Antal sigtelser:

Hele landet

Samlet antal indbrud:

28765

Gennemsnitligt antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

50

Samlet antal sigtelser:

1980

(Kilde: Egen tilvirkning på baggrund af tal fra Danmarks Statistik STRAF11 og FOLK1A)

Du får et gratis sikkerhedstjek

Ved at tage vores test er du blevet berettiget til et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek kommer en lokal sikkerhedskonsulent fra dit område og gennemgår din bolig med tyvens øjne. Her vurderer vi bl.a., hvor høj en risiko du har for at blive udsat for indbrud. Vi gennemgår skalsikringen på dine døre og vinduer og kommer med gode råd til, hvordan du får en endnu bedre indbrudssikring og generelt kan øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

Besøget er kvit og frit, og du er ikke forpligtet til at købe noget efterfølgende. Vi ringer snart til dig for at aftale et tidspunkt.