Klimasensor

Hvordan dit hus har det, påvirker også dig og din families velbefindende. En for høj relativ luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav relativ luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Falck Alarms fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet. Fugtalarmen er trådløs, så du kan placere den, hvor du vil, og undgår at have ledninger hængende. Du aflæser værdierne med alarm-appen og får push-meddelelser, så snart de overskrider grænserne. Du kan tilføje så mange klimasensorer, som du vil.

Yale Doorman dørlås

Den elektroniske dørlås fra Yale Doorman kan kobles til Falck Alarms system og styres via appen. Med en elektronisk dørlås slipper du for at bruge nøgle og kan i stedet låse op med en kode eller direkte via din app. På den måde kan du f.eks. lukke op for håndværkeren eller tage imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Du kan oprette midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde.

Sirene

Der medfølger som standard en sirene i Falck Alarms systemer i form af VoiceBoxen, men skulle du ønske ekstra sirenekraft, kan du tilvælge flere sirener. Sirenen alarmerer med 105 decibel. Med et indbygget termometer fungerer sirenen i princippet som en ekstra brandalarm, da den alarmerer, når temperaturen overstiger 65 °C. Du kan også aflæse indendørstemperaturen med alarm-appen.