Fotosensor

Hvis alarmen går, tager Falck Alarms fotosensorer en række billeder af tyven i høj opløsning, som sendes direkte til vagtcentralen. Takket være billederne fra fotosensoren kan vagtcentralen lynhurtigt danne sig et overblik over situationen og verificere alarmen, så vi kan tilkalde politiet. Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Antallet af fotosensorer afhænger af dine behov og dit hjems indretning.

Vibrationsdetektor

Med Falck Alarms trådløse åbningskontakt med vibrationsdetektor får du den bedste tyverisikring af døre og vinduer. Vibrationsdetektoren registrerer med det samme, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren og forsøger at bryde ind i dit hjem. Tyven opdages altså allerede inden, han kommer indenfor, og derfor kan Falck Alarm reagere hurtigere end nogen anden.

Antallet af vibrationsdetektorer afhænger af, om du ønsker fuld skalsikring, eller om du kun vil sikre strategisk udvalgte føre og vinduer.

Røgalarm

Falck Alarms røgalarmer overvåges af vagtcentralen døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra. Systemets fotosensorer kan med det samme se brandens/røgens udvikling, og på den baggrund kan alarmoperatørerne, uanset om du er hjemme eller ej, tilkalde brandvæsnet.

Falck Alarms røgalarmer er trådløse, optiske og serieforbundne. Det betyder, at de alle aktiveres samtidigt i tilfælde af røg.

Antallet af røgalarmer afhænger af antallet af rum i din bolig og planløsningen.