Vores anbefaling til dig

Kombinationen af dine svar i alarmtesten gør, at det ikke er muligt for os at vise en pris. Dine svar og behov besvarer nemlig ikke entydigt, hvilken alarmløsning der vil være bedst for dig.

Det er vigtigt for os, at alarmsystemet passer præcist til dit hjem og dine ønsker. Derved opnår du nemlig den højeste grad af sikkerhed, tryghed og tilfredshed. Vi ringer derfor snart til dig med uddybende spørgsmål om din bolig og dine behov, så vi sammen kan komme nærmere den bedste løsning til dig og dermed også en pris.

Vi vil dog som udgangspunkt anbefale dig, at dit alarmsystem omfatter nedenstående komponenter. Antallet af komponenter afhænger af dit hjems størrelse, plantegning og indretning.

VBox

VBox'en er hjernen og hjertet i dit alarmsystem og indgår som standard i alle vores alarmer. VBox'en er en centralenhed, der håndterer al kommunikation mellem komponenterne i dit system og mellem dit hjem og Falck Alarms døgnbemandede vagtcentral.

VBox’en opkobles både mobilt (GSM) og via bredbånd. På den måde er du sikker på altid at have en hurtig og stabil forbindelse. Afhængigt af dit hjems størrelse og indretning bør du have 1 eller 2 bokse.

Betjeningspanel

Betjeningspanelet bruger du i det daglige til at slå alarmen til og fra enten med en personlig kode eller med din StarKey.

Panelet fungerer også som en tilkaldealarm. Når du trykker på de to SOS-knapper, sendes der et direkte nødsignal ind til vores vagtcentral.

Betjeningspanelet kan også bruges som dørklokke, så den udsender en lyd, hver gang nogen åbner en dør eller et vindue med en vibrationsdetektor.

VoiceBox

Den trådløse VoiceBox fungerer først og fremmest som en alarmsirene. Derudover er den en direkte kommunikationskanal mellem vores vagtcentral og dit hjem. Vi kan via stemmeboksen ringe op til dig i hjemmet uden brug af telefoner, og uanset hvor du befinder dig i hjemmet, kan du tale med os og høre os. Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via VoiceBoxen for med det samme at få klarlagt, hvad der sker, og for at være ved din side. Hvis du ikke svarer sender vi en vagt.

Fotosensor

Hvis alarmen går, tager Falck Alarms fotosensorer en række billeder af tyven i høj opløsning, som sendes direkte til vagtcentralen. Takket være billederne fra fotosensoren kan vagtcentralen lynhurtigt danne sig et overblik over situationen og verificere alarmen, så vi kan tilkalde politiet. Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Antallet af fotosensorer afhænger af dine behov og dit hjems indretning.

Vibrationsdetektor

Med Falck Alarms trådløse åbningskontakt med vibrationsdetektor får du den bedste tyverisikring af døre og vinduer. Vibrationsdetektoren registrerer med det samme, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren og forsøger at bryde ind i dit hjem. Tyven opdages altså allerede inden, han kommer indenfor, og derfor kan Verisure reagere hurtigere end nogen anden.

Antallet af vibrationsdetektorer afhænger af, om du ønsker fuld skalsikring, eller om du kun vil sikre strategisk udvalgte føre og vinduer.

Røgalarm

Falck Alarms røgalarmer overvåges af vagtcentralen døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra. Systemets fotosensorer kan med det samme se brandens/røgens udvikling, og på den baggrund kan alarmoperatørerne, uanset om du er hjemme eller ej, tilkalde brandvæsnet.

Falck Alarms røgalarmer er trådløse, optiske og serieforbundne. Det betyder, at de alle aktiveres samtidigt i tilfælde af røg.

Antallet af røgalarmer afhænger af antallet af rum i din bolig og planløsningen.

Starkey

En Starkey er en hurtig og nem måde for hele familien at til- og frakoble vores alarmsystemer på.

Hold blot brikken hen mod betjeningspanelet. Du slipper helt for at skulle huske koder.

Hver StarKey har en unik identitet. På den måde holder du styr på, hvem der kommer og går i hjemmet og kan let spærre en mistet brik eller registrere en ny.

Starkeys medfølger som standard til alle hjemmets beboere.

Alarmskilte

Vores alarmsystemer er kendte, ikke kun blandt vores tilfredse kunder, men også blandt indbrudstyve. De skilte, der sættes op på dine døre og vinduer, er en meget effektiv forebyggende del af alarmsystemet. Tydelig skiltning afskrækker de fleste forsøg på indbrud.

SmartPlug

Med SmartPlug kan du styre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit hjem via din alarm-app. Tænd og sluk lyset med mobilen, hvor end du er. Programmér belysningen, så det ser ud som om, du er hjemme under ferien. Og lad lyset tænde automatisk, hvis din alarm går, så indbrudstyvene bliver synlige.

Eller hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre elektriske apparater til en SmartPlug, så du sparer på standby-forbruget?

Derudover bør du overveje

Ud fra dine svar i testen kan du desuden overveje, om følgende komponenter bør indgå i dit alarmssystem, både for større sikkerhed og større bekvemmelighed i hverdagen. Igen afhænger antallet af komponenter af dine ønsker og dit hjem.

Night Control overfaldsalarm

En Falck Alarm Night Control fungerer både som en fjernbetjening, som du kan bruge til at til- og frakoble alarmen, og som en mobil overfaldsalarm, som du kan tage med dig rundt i hjemmet. Når du trykker på de to knapper samtidigt, sendes et nødsignal direkte ind til vagtcentralen. En alarmoperatør vil herefter kontakte dig via VoiceBoxen for at høre, hvad der foregår, og sende hjælp, hvis situationen kræver det.

SmartCam overvågningskamera

Med alarm-appen installeret på din mobil får du privat kameraovervågning via dit SmartCam. Hvis dit SmartCam registrer bevægelse, tager den et billede, som du med det samme kan se i din app. Du kan også selv tage billeder via appen, når du vil, så du altid kan se, hvad der foregår i hjemmet. Falck Alarm har ikke adgang til dit SmartCam, så du får 100 % privat overvågning.

Antallet af kameraer til dit hjem afhænger af, hvor mange rum, du gerne selv vil kunne overvåge.

Vandalarm

Med en vandalarm fra Falck Alarm behøver du ikke længere at bekymre dig om besværlige og dyre vandskader. Din vandalarm bliver overvåget af vores kontrolcentral døgnet rundt, som kontakter dig direkte, hvis den registrerer vand. Du bliver advaret tidligt og kan begrænse eller helt undgå omfattende renoveringer. Derudover får du besked via mobilen, når vandalarmen går.

Antallet afhænger af, hvilke installationer du gerne vil have overvåget. Det kan f.eks. være under opvaskemaskinen, køleskabet, vasken, varmtvandsbeholderen eller rørene i kælderen.

Klimasensor

Hvordan dit hus har det, påvirker også dig og din families velbefindende. En for høj relativ luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav relativ luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Falck Alarms fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet. Fugtalarmen er trådløs, så du kan placere den, hvor du vil, og undgår at have ledninger hængende. Du aflæser værdierne med alarm-appen og får push-meddelelser, så snart de overskrider grænserne. Du kan tilføje så mange klimasensorer, som du vil.

Yale Doorman dørlås

Den elektroniske dørlås fra Yale Doorman kan kobles til Falck Alarms system og styres via appen. Med en elektronisk dørlås slipper du for at bruge nøgle og kan i stedet låse op med en kode eller direkte via din app. På den måde kan du f.eks. lukke op for håndværkeren eller tage imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Du kan oprette midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde.

Sirene

Der medfølger som standard en sirene i Falck Alarms systemer i form af VoiceBoxen, men skulle du ønske ekstra sirenekraft, kan du tilvælge flere sirener. Sirenen alarmerer med 105 decibel. Med et indbygget termometer fungerer sirenen i princippet som en ekstra brandalarm, da den alarmerer, når temperaturen overstiger 65 °C. Du kan også aflæse indendørstemperaturen med alarm-appen.

Spar penge med Falck Alarm

Falck Alarms systemer virker, og det har både politikerne og forsikringsselskaberne også opdaget. Derfor er det fra politisk side blevet besluttet, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget pr. 1/1-2018. Med et Falck Alarm-system får du fradrag for 4.800 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og nu vi taler om forsikringer - vi er selv så stolte af effekten af vores produkter, at vi faktisk erstatter op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring, hvis du alligevel skulle være så uheldig at få besøg af en indbrudstyv. Risikoen for, at det skulle ske, er nemlig rigtig lav.

Du får et gratis sikkerhedstjek

Ved at tage vores test er du blevet berettiget til et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek kommer en lokal sikkerhedskonsulent fra dit område og gennemgår din bolig med tyvens øjne. Her vurderer vi bl.a., hvor høj en risiko du har for at blive udsat for indbrud. Vi gennemgår skalsikringen på dine døre og vinduer og kommer med gode råd til, hvordan du får en endnu bedre indbrudssikring og generelt kan øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

Besøget er kvit og frit, og du er ikke forpligtet til at købe noget efterfølgende. Vi ringer snart til dig for at aftale et tidspunkt.

Anbefalet til dig:

Falck Home

Falck Home

Alarmpakken indeholder:

VBox, fotodetektor, VoiceBox med sirene, betjeningspanel, 1 åbningskontakt med vibrationsdetektor, 2 røgalarmer, StarKey, alarmskilte og app.

Pris:

Abonnement: 389 kr./md.
Installation: 4.800 kr.
Oprettelse: 2.995 kr
PBS-gebyr: 9,75 kr./md.

Pris første måned er 8.193,75 kr., hvorefter den falder til 398,75 kr./md.

Der er 14 dages fortrydelsesret efter aftalens indgåelse.

Kreditgodkendelse forudsættes.

Falck Home indeholder:

Fotodetektor

Åbningskontakt med vibrationsdetektor

Røgalarm med billedverifikation

Overfaldsalarm på betjeningspanelet

VoiceBox med direkte tovejskommunikation

Hel eller delvis tilkobling af systemet uanset om du er ude eller hjemme

Professionel installation

GSM- og bredbåndsforbindelse til kontrolcentral

Døgnovervågning

Gratis app

Ingen bindingsperiode

Det får du med denne alarm:

Falck Home giver dig en effektiv døgnovervåget tyverialarm.

Kameraovervågning, vibrationsdetektor og VoiceBox med direkte forbindelse til vores vagtcentral sikrer dig lynhurtig og professionel assistance, hvis uheldet er ude.

Tyverialarm med billedverifikation
Hvis alarmen går, sender fotodetektoren billeder til vores døgnbemandede vagtcentral.

Døgnovervågede røgalarmer
Serieforbundne sensorer. Hvis en registrerer røg, aktiveres alarmsignaler i hele dit hjem.

SOS-knapper
Med de to SOS-knapper på betjeningspanelet kan du hurtigt tilkalde os, hvis du er i fare.

Vibrationsdetektor
Vibrationsdetektoren opdager tyven, allerede når han forsøger at åbne en dør eller et vindue.

App
Styr alarmen med din smartphone fx ved at slå til og fra, og se hvem der kommer og går.

VoiceBox
Med VoiceBoxen kan vi kommunikere med dig (eller indbrudstyven) direkte på stedet.

Professionel installation
Vi monterer alarmsystemet for dig. Det er både din og vores garanti for korrekt funktion.

Døgnbemandet vagtcentral
Vores alarmoperatører passer på dit hjem døgnet rundt, året rundt.

Dobbelt, krypteret dataoverførsel
Altid hurtig og stabil forbindelse via både GSM og bredbånd.

Fri vagtudrykning
Alarm med alt inkluderet: Fri vagtudrykning, gratis service, reparation og batteriskift.

Dækning af selvrisiko
Vi dækker op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indbrudsforsikring, hvis du får indbrud.

Spar penge med Falck Alarm

Falck Alarms systemer virker, og det har både politikerne og forsikringsselskaberne også opdaget. Derfor er det fra politisk side blevet besluttet, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget pr. 1/1-2018. Med et Falck Alarm-system får du fradrag for 4.800 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og nu vi taler om forsikringer - vi er selv så stolte af effekten af vores produkter, at vi faktisk erstatter op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring, hvis du alligevel skulle være så uheldig at få besøg af en indbrudstyv. Risikoen for, at det skulle ske, er nemlig rigtig lav.

Indbrud i din kommune

Er din kommune hårdt ramt af indbrud? Vi har samlet tallene for dig her på siden, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan det står til netop der, hvor du bor, og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Du kan se det samlede antal indbrud i din kommune samt antallet af indbrud pr. 10.000 indbyggere i 2018. Derudover kan du finde antallet af sigtede. Antallet af sigtede giver en god indikation af, hvor stor en del af indbruddene, der er blevet opklaret.

Antal indbrud:

Antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

Antal sigtelser:

Hele landet

Samlet antal indbrud:

28765

Gennemsnitligt antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

50

Samlet antal sigtelser:

1980

(Kilde: Egen tilvirkning på baggrund af tal fra Danmarks Statistik STRAF11 og FOLK1A)

Du får et gratis sikkerhedstjek

Ved at tage vores test er du blevet berettiget til et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek kommer en lokal sikkerhedskonsulent fra dit område og gennemgår din bolig med tyvens øjne. Her vurderer vi bl.a., hvor høj en risiko du har for at blive udsat for indbrud. Vi gennemgår skalsikringen på dine døre og vinduer og kommer med gode råd til, hvordan du får en endnu bedre indbrudssikring og generelt kan øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

Besøget er kvit og frit, og du er ikke forpligtet til at købe noget efterfølgende. Vi ringer snart til dig for at aftale et tidspunkt.

Fjernstyr hjemmet med app

Når du vælger en alarm fra Falck Alarm, får du en gratis app med til at styre systemet. Appen giver dig adgang til en lang række smarte funktioner.

Du kan bl.a.:

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er
  • Tage billeder med din fotosensor/SmartCam
  • Få besked, når brandalarmen går
  • Få besked ved strømafbrydelse
  • Få besked, når børnene kommer hjem
  • Tænde og slukke for belysning og andre elektriske apparater, uanset hvor du er
  • Holde øje med indeklimaet

Indbrud i din kommune

Er din kommune hårdt ramt af indbrud? Vi har samlet tallene for dig her på siden, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan det står til netop der, hvor du bor, og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Du kan se det samlede antal indbrud i din kommune samt antallet af indbrud pr. 10.000 indbyggere i 2018. Derudover kan du finde antallet af sigtede. Antallet af sigtede giver en god indikation af, hvor stor en del af indbruddene, der er blevet opklaret.

Antal indbrud:

Antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

Antal sigtelser:

Hele landet

Samlet antal indbrud:

28765

Gennemsnitligt antal indbrud pr. 10.000 indbyggere:

50

Samlet antal sigtelser:

1980

(Kilde: Egen tilvirkning på baggrund af tal fra Danmarks Statistik STRAF11 og FOLK1A)

Hvem alarmerer brandvæsenet, når du ikke er hjemme?

En brandalarm er først og fremmest til for at advare og vække dig, hvis du sover.

Men hvad nu, hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem griber så ind for at redde dit hjem, værdier og kæledyr?

Med en brandalarm, der er opkoblet til en kontrolcentral, er der altid nogen, der hører din brandalarm og reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

Vi opdager indbruddet, inden det sker

Falcks vibrationsdetektorer registrerer, allerede når nogen forsøger at åbne et vindue eller en dør ved f.eks. at fjerne listerne.

Derfor kan Falck reagere hurtigere end nogen anden og både sende en vagt og tilkalde politiet, allerede inden tyven kommer indenfor.

Foruden at sende besked til vagtcentralen aktiverer vibrationsdetektoren også alarmsystemets sirene, så også indbrudstyven bliver advaret om, at han er opdaget, og at vagt og politi er på vej. Det får langt de fleste indbrudstyve til at opgive arbejdet og stikke af.

Med et Falck alarmsystem får du en alarm, der både ser, hører, taler og føler.

Styr belysning og hjemmeelektronik med SmartPlugs

SmartPlugs giver dig intelligent styring af lys og elektronik i dit hjem via mobilen.

Tænd og sluk lyset med mobilen. Programmér belysningen, så det ser ud som om, du er hjemme under ferien – SmartPlug kan også tage højde for, om det er lyst eller mørkt udenfor. Og lad lyset tænde automatisk, hvis alarmen går, så indbrudstyvene bliver ekstra synlige på overvågningsbillederne.

Eller hvorfor ikke koble tv’et, stereoanlægget og andet elektronik med standby-funktion til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh om året.