Persondatapolitik

Indsamling af oplysninger ved brug af siden

Denne hjemmeside, falckalarm.dk, drives af Falck Alarm A/S, Hovedvejen 2, 2600 Glostrup, CVR-nr. 38049380. Falck Alarm A/S ejes af Verisure A/S, CVR-nr. 25019202.

Falck Alarm indsamler oplysninger (navn, telefonnummer, adresse, e-mail-adresse og præferencer) om dig, f.eks. når du via hjemmesiden tager vores alarmtest, anmoder om at vi kontakter dig, sender en ansøgning og/eller anbefaler os til andre kunder.

Dine oplysninger vil naturligvis altid blive behandlet fortroligt, og vi videresælger aldrig personoplysninger.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem til os.

Vi anvender primært dine personoplysninger til at give dig de tjenester, som du efterspørger og for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig. Vi kan også bruge personoplysningerne til at give dig yderligere information om vores produkter og tjenester og til at sende dig information om andre produkter og tjenester, som kan interessere dig (når du har bedt om det). Oplysningerne kan også blive brugt til at udarbejde statistik over brugerne af hjemmesiden.

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vores webserver i visse tilfælde data (logdata) om dit besøg, såsom browsertype, længden af besøget og andre oplysninger, som f.eks. din IP-adresse. IP-adressen (Internet Protokol) er et nummer, som automatisk tildeles din pc af din Internet Service Provider (ISP), når du logger på internettet. Når du besøger hjemmesiden, benytter vi desuden cookies til at indsamle data om dine præferencer og aktiviteter, så vi kan optimere siden og give dig den bedst mulige oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

Videregivelse af oplysninger

Falck Alarm vil i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med godkendelse af dig som bruger, og i forbindelse med fremsendelse af materialer eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet i forbindelse med salg af Falck Alarm eller hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling. Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail. E-mails via vores hjemmesiden sendes krypteret.

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

 Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet. Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står nederst på siden.

Så længe opbevarer vi dine oplysninger

Falck Alarm gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe vi har et sagligt behov for oplysningerne eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Ændringer

Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i dette dokument. Ved fortsat at anvende/besøge hjemmesiden accepterer du disse ændringer.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står herunder.

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm A/S

Hovedvejen 2
2600 Glostrup
Tlf. 70 24 7 365
e-mail: kundeservice@falckalarm.dk

Revideret den 14.08.2017