Ledige stillinger

arbejde hos Falck Alarm

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kolleger

job hos Falck Alarm

Læs også, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores jobagent eller søger en specifik stilling hos os.

job hos os

At arbejde hos os

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor kernen er sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder. Hos os kan du være sikker på at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed og nytænkning.

Vi har en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø i hele virksomheden, hvor kompetencer og talent bemærkes. Vi belønner initiativ og tilbyder gode karrieremuligheder allerede fra starten.

Verisure A/S købte Falck Alarm i 2016 og har siden solgt og overvåget vores anlæg. Verisure er en del af Securitas Direct-koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 2,5 millioner kunder og 12.000 medarbejdere i hele verden er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst!

I Danmark er vi mere end 100.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af alarm. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook