Historien bag Falck Alarm by Verisure A/S

Falck Alarm by Verisure A/S

Privatalarmer var i mange år en del af Falck Danmarks produktsortiment. I 2016 blev det dog besluttet, at der skulle fokuseres på udvikling af andre forretningsområder end privatalarmer i kerneforretningen.

Som en af danskernes primære leverandører af tryghed og sikkerhed var det dog en naturlighed ikke at afvikle området, og derfor valgte man i oktober 2016 at indgå et strategisk samarbejde med Verisure A/S. Heraf opstod Falck Alarm by Verisure A/S.

Verisure var på det tidspunkt og er fortsat i dag markedsledende inden for udvikling af alarmteknologi og investerer betydeligt i udvikling af nye alarmtyper. Samarbejdet med dem medfører derfor en bedre alarmløsning for kunderne, der også er blevet overdraget til Verisure.

Hvem er Verisure?

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct, der blev grundlagt 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. Securitas Direct blev i 2006 en selvstændig virksomhed, og Verisure fortsatte sit skarpe fokus på udviklingen af alarmløsninger til både private og erhverv.

Verisure udvikler selv sine produkter med sikkerhed, kvalitet og design i højsædet. Derudover har Verisure et stort markedsindblik og har med deres ekspertise i indbruds- og tyverisikring i Danmark en konstant finger på pulsen i forhold til behovet for sikring af private hjem. På den måde kan Verisure tilbyde alarmløsninger, der er særligt skræddersyede til de danske hjem.

Falck Alarms samarbejde med Verisure betyder således, at vores kunder også får glæde af de mest avancerede og intelligente alarmsystemer på markedet, specielt udviklet til danske hjem.

Verisures produkter og services

Når du køber en alarm hos Falck Alarm får du del i Verisures produkter og services. Alle alarmsystemer tilpasses til det enkelte hjem og behov, men som udgangspunkt vil et system omfatte:

Verisure centralenhed

Verisure centralenhed

Verisure centralenhed er hjernen og hjertet i alarmsystemet. I centralenheden går al kommunikation mellem systemets komponenter og mellem alarmsystemet og vagtcentralen igennem. Den opkobles både via GSM og bredbånd, så du altid er sikker på at have en fast og stabil forbindelse.

Verisure Portal

Verisure Portal

Verisure Portal er en kombination af en sirene og et samtaleanlæg mellem hjemmet og Verisures og Falck Alarms vagtcentral. Hvis alarmen går, vil portalen i første omgang hyle som en sirene. Herefter ringer alarmoperatøren op igennem den, så han kan høre, hvad der foregår i hjemmet og tale med dem, der befinder sig der. Det vil sige, enten kan han tale til indbrudstyven og skræmme ham væk eller berolige dig og familien f.eks. i tilfælde af brand eller et ildebefindende.

Vibrationssensorer

Verisure vibrationsdetektor

Vibrationssensorerne, som er udviklet af Verisure, gør, at indbrudstyven bliver opdaget, allerede inden han kommer indenfor. Verisure har implementeret en intelligent teknologi, så sensoren registrerer f.eks. tryk på et vindue, og på den måde aktiveres alarmen altså, allerede idet tyven går i gang med sit indbrudsforsøg. Det giver kortere arbejdstid i ro og fred, og derfor undgår tyvene helst døre og vinduer med disse sensorer.

Fotosensor

Verisure fotosensor

Fotosensoren fra Verisure er trådløs og ser alt, hvad der foregår i hjemmet, når systemet er tilkoblet. Hvis alarmen går, tager fotosensoren en række billeder, som sendes direkte til Verisures og Falck Alarms vagtcentral. Her verificeres de af en alarmoperatør, som med det samme alarmerer politiet/brandvæsenet og videresender billeddokumentationen.

Røgalarmer

Verisure røgalarm

Verisures røgalarmer er døgnovervågede. Det vil sige, at signalet til vagtcentralen for Verisure og Falck Alarm altid er aktivt, uanset om det øvrige alarmsystem er til- eller frakoblet, og om du er ude eller hjemme. Registrerer røgalarmerne røgudvikling, aktiveres sirene og stemmeadvarsler i hjemmet, mens der samtidigt sendes et alarmsignal til vagtcentralen, som tilkalder brandvæsenet.

Falck Alarm by Verisure A/S tilbyder en lang række komponenter ud over dem, der er nævnt her, som f.eks. videoovervågning og røgkanoner. Vores alarmsystemer tilpasses altid det enkelte hjem i forhold til ønsker og behov.

Du kan læse mere om de øvrige produkter her på hjemmesiden, eller du kan få et sikkerhedstjek, hvor en lokal sikkerhedskonsulent fra dit område vil komme til dig og vise dig vores produkter og sammensætte et tilbud ud fra dine behov. Et sikkerhedstjek er helt gratis og uforpligtende.

Vil du høre mere om Falck Alarm by Verisure A/S?

Har du lyst til at høre mere, kan du kontakte Falck Alarm by Verisure A/S på telefon 70 33 03 33. Du kan også sende os dit telefonnummer her, og så ringer vi dig op.

Overvejer du også en alarm?

Så prøv vores hurtige og gratis alarmtest. Den giver dig svar på, hvilken alarm der vil passe bedst til dit hjem, og du kan få et uforpligtende tilbud.

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm by Verisure A/S.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar
Falck Alarm

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook