Om Falck Alarm A/S

Om Falck Alarm A/S

En del af Europas største alarmselskab

Falck Alarm A/S samarbejder med Verisure A/S. Dermed er Falck Alarm en del af det største alarmselskab i både Danmark og Europa.

Falck Alarm sælger og rådgiver om alarmer ud fra mange års erfaring inden for indbruds- og brandsikring, mens Verisure udbyder alarmsystemet samt den efterfølgende service, vedligeholdelse og administration af alarmaftalerne. Verisure tilbyder markedets bedste og mest innovative alarmsystemer, og takket være et stort fokus på produktudvikling, kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

Med en Falck Alarm i dit hjem har du Europas største alarmselskab til at passe på dig og din familie - døgnet rundt. 

 

Kontakt Falck Alarm:

Kontrolcentral

70 33 11 11

kundeservice@falckalarm.dk

Kundeservice

70 33 11 11

kundeservice@falckalarm.dk

Opsigelser

70 24 73 59

ccc@falckalarm.dk

Salg

70 33 03 33

Pressekontakt

Rasmus Preuthun Carlsen, Market Director

23 87 23 83

rasmus.preuthun.carlsen@dansikring-direct.dk

Falck Alarm service

Uheld er desværre ikke noget, man kan spå om. De sker bare – hver dag året rundt, 24 timer i døgnet. Om vi vil det eller ej. Derfor sidder vi klar til at reagere 24/7, og derfor tilbyder vi topmoderne alarmprodukter skræddersyet til din virkelighed.

Alarmovervågning døgnet rundt

Vores kontrolcentral er bemandet af specialuddannede alarmoperatører, som er klar 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Alle er trænet i at tolke og verificere alarmårsager og kan hurtigt afgøre, hvad der har udløst alarmen.

Sikkerhed, installation og service

Din sikkerhed, tryghed og tilfredshed er vigtig for os. Med Falck Alarm kan du føle dig tryg. Får du brug for hjælp har vi kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Vagtudrykning

Vagtudrykning er inkluderet i abonnementet. Ved alarm sender vi en vagt ud til dit hjem, hvis alarmoperatøren vurderer, at det er nødvendigt. Det koster ikke ekstra, uanset hvad der har forårsaget alarmen.
Vi samarbejder med Securitas, som har mange års erfaring og udbyder professionelle vagttjenester i hele landet.

Lettere hverdag med alarm-app'en

Alarm-app'en er Europas mest benyttede sikkerhedsapp med over 2 millioner downloads. App'en er brugervenlig og giver dig overblik over dit system – uanset hvor du befinder dig. Du kan nemt slå alarmen til og fra, tænde og slukke lyset og få beskeder på din smartphone ved til- og frakobling samt aktivering af alarm.
På den måde kan du f.eks. se, at børnene er kommet godt hjem fra skole.

Vi samarbejder med Verisure, og er din alarm installeret efter 1. april, skal du derfor downloade app'en "Verisure".

Alarmskilte forebygger indbrud

Falck Alarm er kendt, ikke kun blandt tilfredse boligejere, men også blandt ubudne gæster. De skilte, der sættes på dine døre og vinduer, er en meget effektiv forebyggende del af alarmen. Tydelig skiltning afskrækker de fleste forsøg på indbrud. Sker der alligevel indbrud, lyder alarmen – både hos dig og på vores kontrolcentral.

Hvilken alarm er bedst til dig?

Boliger og familier er forskellige. Derfor kan du tage du tage vores gratis alarmtest og se, hvilken alarm der passer bedst til dig og din situation.