Beskyt hjemmet med god vinduessikring

Når en indbrudstyv skaffer sig adgang til dit hjem, bryder han oftest ind via et vindue og løber derfra igen ud af en dør. Derfor er det enormt vigtigt med god sikring af vinduer og dørsikring.

Den bedste vinduessikring gør det både sværere, mere tidskrævende og mere risikofyldt for en tyv at bryde ind.

Indbrudstyve foretrækker at bryde ind, hvor det går nemt, hurtigt og støjfrit, så det er det, du skal have for øje, når du sikrer dine vinduer.

Det er først og fremmest vigtigt med god mekanisk vinduessikring, når du skal sikre dit hjem. Altså bedre låse, stærke karme, tremmer i kælderniveau osv. En god vindueslås reducerer risikoen for indbrud markant.

Du skal dog være opmærksom på, at det altid vil være nemt for tyven at trodse den mekaniske vinduessikring ved blot at smadre ruden. Derfor er det altid en god idé at supplere med vinduesalarm, som reagerer på knuste vinduer.

Falck Alarm vinduessikring

Alarmsensor til vinduessikring

Hør mere om vores vinduessikring

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om, hvordan du kan sikre dit hjem med vores vinduessikring. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Vinduessikring med alarm

Når den mekaniske vinduessikring er på plads, kan du udvide den med elektronisk sikring som f.eks. en vibrationsdetektor og allerhelst fuld skalsikring for at undgå, at indbrudstyven bryder ind gennem dine vinduer.

En vinduesalarm suppleret med mekanisk vinduessikring er et af de mest effektive midler, når man vil undgå indbrud i hjemmet.

Den mekaniske sikring gør det sværere og mere tidskrævende at bryde ind, mens vinduesalarmen aktiverer alarmen, hvis nogen påfører kraft på vinduet - også hvis det smadres.

Når du vælger et alarmsystem fra Falck Alarm medfølger der som standand minimum to vibrationsdetektorer. Vi vil dog til hver en tid tilpasse alarmsystemet til dit hjem, så du opnår den bedste sikring.

Når du sikrer vinduerne med vinduesalarm, overvåger vores vagtcentral signalerne fra dem døgnet rundt. Skulle en indbrudstyv gå i gang med at bryde ind, aktiveres alarmen med det samme, den registrerer bevægelser.

Alarmen går altså i gang, allerede inden tyven kommer indenfor.

Når vinduesalarmen går i gang, aktiveres en sirene i hjemmet, som stresser tyven, dels ved at den høje lyd ikke er rar at opholde sig i, og dels ved at omgivelserne kan høre det.

Derudover går signalet også direkte til vagtcentralen, hvor en alarmoperatør straks vil gå i gang med at verificere indbruddet, sende en vagt og alarmere politiet eller brandvæsenet afhængigt af situationen.

Fotosensoren tager en række billeder af indbrudstyven, og gennem tovejskommunikationen i din portal vil alarmoperatøren informere ham om, at vi har billeder af ham, og at vagt og politi er på vej.

Sikrede vinduer giver tryghed, mens du er hjemme

Med et fuldt tilkoblet system vil din alarm aktiveres, hvis du går rundt i hjemmet. Med vinduessikring kan du tilkoble din alarm delvist, så kun den elektronike sikring på vinduer og døre er aktiveret. På den måde kan du frit bevæge dig rundt i hjemmet, mens indbrudsforsøg på døre eller vinduer vil aktivere alarmen øjeblikkeligt.

Det giver en ekstra tryghed at vide, at vagtcentralen også passer på dig og dit hjem, mens du er hjemme, og er klar til at rykke ud, hvis du skulle få ubudne gæster.

Gør dine udsatte vinduer indbrudssikre

Indbrudstyvenes foretrukne indgangsveje er terrassedøren, kældervinduer og vinduer, der er i dårlig stand, eller som ikke er synlige fra gaden eller naboer. Særligt kældervinduer er eftertragtede, da de er nemme at kravle ind ad, og oftest er ude af syne for naboer.

Gør dine udsatte vinduer indbrudssikre, og sæt vibrationsdetektorer der, så vagtcentralen får alarmsignalet, allerede inden tyven kommer helt indenfor.

Bor du et sted med kraftig blæst, kan din vibrationsdetektor indstilles til at tage højde for det.

Med vinduessikring fra Falck Alarm får du:

  • Følsomme vibrationssensorer
  • Mulighed for fuld skalsikring
  • Døgnovervågning fra vagtcentral
  • Gratis vagtudrykning

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook