Vinduessikring og dørsikring

Falck vinduessikring og dørsikring

Alarmsensor til vinduessikring og dørsikring

Når en indbrudstyv skaffer sig adgang til dit hjem, er det gennem døre og vinduer. Derfor er det først og fremmest vigtigt sikre sine døre og vinduer med mekanisk sikring. Altså bedre låse, stærke karme, tremmer i kælderniveau osv. En god vindueslås reducerer risikoen for indbrud markant. Når den mekaniske dør- og vinduessikring er på plads, kan du udvide den med en vibrationsdetektor og allerhelst fuld skalsikring for at undgå, at indbrudstyven bryder ind gennem dine vinduer og døre. En vinduesalarm og en døralarm er en af de mest effektive midler, når man vil undgå indbrud i hjemmet.

Valg af vinduessikring til hjemmet

Man skal se sig for, når man vælger tyverisikring i hjemmet. Ofte kan indbrudstyven komme uden om vinduessikringen ved blot at smadre et vindue. Vibrationsdetektoren vil aktivere alarmen, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren - også hvis det smadres. Når du vælger et alarmsystem fra Falck Alarm medfølger der som standand minimum én vibrationsdetektor. Vi vil dog til hver en tid tilpasse alarmsystemet til dit hjem, så du opnår den bedste sikring.

Hør mere om vores dørsikring og vinduessikring

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores dør- og vinduessikring. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Sikring af vinduer mod indbrud

Takket være vindues- og døralarmerne får vores vagtcentral altså besked om indbrudsforsøget, allerede inden tyven er inde i dit hjem. Foruden at alarmere vagtcentralen, vil en sirene lyde, så tyven ved, at han er opdaget. Fotosensoren tager en række billeder af ham, og gennem tovejskommunikationen i din portal vil alarmoperatøren informere ham om, at vi har billeder af ham, og at vagter og politiet er på vej.

Med et fuldt tilkoblet alarmsystem vil din alarm aktiveres, hvis du går rundt i hjemmet. Med vinduessikring og dørsikring kan du delvis tilkoble din alarm, så kun sikringen på vinduer og døre er aktiveret. På den måde kan du frit bevæge dig rundt i hjemmet, mens indbrudsforsøg på døre eller vinduer vil aktivere alarmen øjeblikkeligt. Det giver en ekstra tryghed at vide, at vagtcentralen også passer på dig og dit hjem, mens du er hjemme, og er klar til at rykke ud, hvis du skulle få ubudne gæster.

Tilføj en døralarm til dit alarmsystem

Med en dør-alarm kan du indstille din alarm til at afgive en lyd, hver gang en dør eller et vindue åbnes, også selvom alarmen er frakoblet. Er alarmen tilkoblet, og der bliver pillet ved din dør f.eks. ved forsøg på at bryde karmen op, vil en sirene lyde. Vagtcentralen vil få besked om alarmen og reagerer straks ved at sende vagt og alarmere politiet.

Gør dine udsatte vinduer indbrudssikre

Indbrudstyvenes foretrukne indgangsveje er terrassedøren, kældervinduer og vinduer, der er i dårligt stand eller som ikke er synlige fra gaden eller naboer. Særligt kældervinduer er eftertragtede, da de er nemme at kravle ind af, og oftest ude af syne for naboer. Gør dine udsatte vinduer indbrudssikre, og sæt vibrationsdetektorer her, så vagtcentralen får alarmsignalet, allerede inden tyven kommer helt indenfor.

Bor du et sted med kraftig blæst, kan din vibrationsdetektor indstilles til at tage højde for det.

Dørsikring af dine yderdøre

Sørg for at gøre det svært for tyven at bryde ind gennem yderdørene. Det må ikke være nemt for tyven at bryde døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne. Dørene skal være i god stand og være solide. Derudover er det vigtigt, at dørene har en sikker lås. Du kan med fordel sætte en ekstra lås på dørene. To låse er mere besværligt at bryde igennem end en, og derfor kan det virke afskrækkende for tyven, at der er to låse på døren. Alternativt kan du anskaffe dig en elektronisk dørlås, som er umulig for indbrudstyven at dirke op.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook