Få et sikkert hjem med alarm

Et sikkert hjem er et hjem, der er trygt og sikkert at være i. Og være væk fra. Man skal kunne tage hjemmefra med ro i maven og ikke skulle bekymre sig om at få besøg af ubudne gæster, mens hjemmet står tomt.

Læs mere her på siden om, hvordan du kan få et sikkert hjem og kan undgå indbrud.

Hvordan får jeg et sikkert hjem?

Du kan bl.a. få et sikkert hjem med en døgnovervåget alarm. Med et døgnovervåget system holder en professionel vagtcentral øje med dit hjem døgnet rundt, både når du er ude og hjemme. Det betyder, at du altid har et sikkert hjem og ikke skal bekymre dig om hverken brand eller indbrud i hjemmet. Skulle der ske noget, reagerer alarmoperatørerne med det samme og tilkalder den fornødne hjælp.

Når du sikrer hjemmet med et alarmsystem fra Falck Alarm, får du først og fremmest både dørsikring og vinduessikring i form af skalsikring med vibrationssensorer.

Sensorerne monteres på dine døre og vinduer og er følsomme over for rystelser og vibrationer. Det betyder, at de aktiverer alarmen, så snart de mærker et bræk eller vrid i en dør eller et vindue. Når alarmen går, aktiveres sirenen i hjemmet, hvilket dels stresser tyven, og dels tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Derudover sendes der også signal til vagtcentral, som med det samme reagerer på alarmen.

Fortsætter tyven alligevel arbejdet og kommer indenfor trods din sikring af hjemmet, vil han blive fanget af enten vores fotosensor eller videoovervågning. Billeder og videoer herfra bruger vagtcentralen til at verificere indbruddet.

Alt imens er vagten på vej for at sikre hjemmet igen, og politiet er alarmeret.

Sikkert hjem med alarm

Få et sikkert hjem med alarm

Tag alarmtesten her på siden for at se, hvilken alarm der vil sikre dit hjem bedst muligt, så du kan undgå indbrud. Du kan også indtaste dit telefonnummer i formularen her, så ringer vi dig op med et helt uforpligtende tilbud på en alarm til et sikkert hjem.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Du ved, når børnene er kommet sikkert hjem

Når du sikrer hjemmet med alarm, kan du altid holde øje med, hvem der kommer og går og hvornår. Det giver f.eks. en stor tryghed at vide, når børnene er kommet sikkert hjem fra skole. Du kan i appen se, hvem der har slået alarmen fra og hvornår, og du kan også indstille appen til at sende dig en notifikation, når alarmen slås fra.

Med en alarm er du også altid sikker på, at børnene ikke kommer hjem til et indbrud.

Føl dig sikker i hjemmet med overfaldsalarm

Når du vælger et system fra Falck Alarm, medfølger der også en overfaldsalarm integreret i portalen og Night Control-enheden. Hvis du kommer ud i en nødsituation f.eks. i form af et ildebefindende eller et indbrud, mens du er hjemme, kan du sende et nødsignal direkte til Falck Alarms vagtcentral. Vi vil herefter kontakte dig og undersøge, hvad der foregår.

Hvis ikke vi kan få fat i dig, sender vi med det samme en vagt afsted for at tjekke, at du er sikker i hjemmet.

Night Control overfaldsalarm

Få et sikkert hjem og undgå indbrud - tag alarmtesten her

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du sikrer hjemmet med alarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook