VoiceBox – talerøret til dit hjem

VoiceBox

Falck Alarm VoiceBox

VoiceBox'en fungerer som en direkte kommunikationsvej mellem dig og vores vagtcentral. Med en VoiceBox kan vi tale direkte med dig i tilfælde af indbrud, brand eller nødsituation i forbindelse med sygdom. Den fungerer uafhængigt af telefoner og dækker hele hjemmet. Den er trådløs, så du slipper også for ledninger på væggen.

VoiceBox'en fungerer i kombination med de andre alarmkomponenter i dit hjem. Går din alarm, vil vores fotosensorer tage billeder, så vores vagtcentral hurtigt kan vurdere situationen. Afhængigt af situationen kontakter vi dig via din VoiceBox med det samme. Er der en indbrudstyv på billederne, vil vores alarmoperatør snakke til tyven gennem VoiceBox'en. Ved at fortælle tyven, at vi har billeder af ham, og at politiet og vagt er på vej, stresser det ham, så han med stor sandsynlighed tager benene på nakken. VoiceBox'en er dermed også med til at stoppe indbrudsforsøg på et tidligt stadie.

100 % privat overvågning med en VoiceBox

Med en VoiceBox kan vores døgnbemandede vagtcentral følge med i, hvad der sker i dit hjem, samt kommunikere direkte med dem, der befinder sig i hjemmet, når alarmen går. Vagtcentralen kan kun lytte med i VoiceBox'en, når alarmen er udløst. Du er derfor sikret 100 % sikker og privat overvågning.

VoiceBox'en har en sensitiv lydteknologi, som giver mulighed for at lytte og tale med folk i et område på op til 60 kvadratmeter. Du kan have op til 5 VoiceBoxe på ét alarmsystem, så selv de helt store huse kan få fuld dækning og optimal effekt af VoiceBox'en.

Hør mere om vores systemer med VoiceBox

Indtast dine oplysninger herunder. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer med VoiceBox - det er hurtigt, gratis og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Med en VoiceBox har du direkte kontakt til vores vagtcentral

Opstår der brand i dit hjem, og brandalarmen detekterer røg, vil vores vagtcentral modtage alarmen med det samme. Ved hjælp af din VoiceBox kan vores alarmoperatør hurtigt komme i kontakt med dig. Da vores brandalarmer er serieforbundet, vil vores alarmoperatør vide, hvor i huset der er opstået brand, og kan dermed gennem VoiceBox'en guide dig og din familie sikkert ud af hjemmet.

I en nødsituation er hvert sekund dyrebart. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt kan tilkalde og få hjælp. På betjeningspanelet til dit alarmsystem findes der 2 SOS-knapper. Når du holder dem nede på samme tid, går der en SOS-overfaldsalarm til vores vagtcentral, som derefter tager kontakt til dig via VoiceBox'en. På den måde sparer du værdifuld tid ved ikke at skulle bruge telefonen.

Book now

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig:

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem!

På næste side får du et forslag til et alarmsystem, der vil passe til dig. Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et gratis sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om hvilken type alarm, som passer bedst til dit hjem.

VIS MIG MIN ALARM

Falck Alarm indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 70330333 eller salg@falckalarm.dk. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Har du allerede en Falck-alarm?

Næste
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Du kan få fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din præcise besparelse.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Find Falck Alarm på Facebook

Falck Facebook