Du styrer selv den private videoovervågning

Du kan selv styre dine IP-kameraer og se tidligere videooptagelser via den særskilte app, der følger med Falck Alarms videoovervågning.

Via appen kan du både tage billeder og optage videoer med dine indendørs og udendørs IP-kameraer. For mange er det en rigtig stor tryghed altid at kunne se, hvad der foregår derhjemme. Det giver ro i maven f.eks. at kunne holde øje med, om hunden laver ballade, eller om børnene har det godt derhjemme.

Med privat videoovervågning kan du tage billeder og optage live video, så du altid kan se, hvad der foregår. Videooptagelserne gemmes nogle dage i appen, så du kan se dem igen. Vil du gerne kunne gemme materialet i længere tid, kan du vælge at tilkøbe et mikro SD-kort i stedet for lagring i skyen.

Falck Alarm giver dig 100 % privat videoovervågning. Alarmoperatørerne på kontrolcentralen kan kun få adgang til dine overvågningskameraer, når alarmen er blevet udløst f.eks. via vibrationssensorerne eller overfaldsalarmen. Så snart den udløste alarm bliver deaktiveret af enten dig selv, vagtcentralen eller vagten, der er ankommet til stedet, kan alarmoperatøren ikke længere få adgang til at tage billeder eller lave videooptagelser med hverken din indendørs eller udendørs videoovervågning.

Garanti for privat videoovervågning


Alarmoperatørerne på kontrolcentralen kan kun tage billeder eller optage videoer, når en alarm er blevet udløst enten i forbindelse med indbrud/indbrudsforsøg eller overfald. På alle andre tidspunkter kan de ikke benytte videoovervågningen.

Så snart den udløste alarm bliver slået fra, mister de adgangen til kameraerne. Det er din garanti for 100 % privat videoovervågning.

Videooptagelser fra indbrud overdrages til politiet som hjælp til efterforskningen.