Privat videoovervågning

Ved opklaring af indbrud er optagelser fra privat videoovervågning ofte bedre efterforskningsmateriale end billeder, da det ofte er nemmere at identificere personer ud fra videomateriale. Derfor er det vigtigt, at du overvejer at integrere enten indendørs eller udendørs videoovervågning - eller begge dele - når du vælger alarmsystem.

Hos Falck Alarm er det altid muligt at supplere din alarm med privat videoovervågning. Læs mere her på siden eller kontakt os på 80 20 50 50 for at høre mere.

Hvordan fungerer Falck Alarms private videoovervågning?

Hos Falck Alarm tilbyder vi både indendørs og udendørs videoovervågning i form af IP-kameraer. Kameraerne har infrarødt lys, så de virker i både dagslys og mørke.

Privat videoovervågning bør altid være aktiveret, og det er vores naturligvis også. Det betyder, at kameraerne optager konstant døgnet rundt, men det er kun i tilfælde af, at alarmen går, at der sendes videomateriale til vagtcentralen. Det kunne eksempelvis være, hvis vibrationssensorerne eller fotosensoren registrerer bevægelser. I så fald modtager vagtcentralen en videooptagelse, der starter 20 sekunder før, alarmen gik, og varer indtil 20 sekunder efter. Ud fra de 40 sekunder kan alarmopratøren danne sig et overblik over, hvad der foregår på adressen og verificere indbruddet, så han kan sende en vagt og alarmere politiet.

Ved et indbrud vil alarmoperatøren også udløse røgkanonen, hvis du har sådan en. På kort tid fylder røgkanonen rummet med røg, så indbrudstyven ikke kan orientere sig og derfor må søge ud igen.

Sådan fungerer videoovervågning ved alarm:

  • Skalsikring eller fotosensor registrerer bevægelse og aktiverer alarmen

  • Alle indendørs og udendørs kameraer til privat videoovervågning sender en videooptagelse til kontrolcentralen

  • Videoen starter 20 sekunder før, alarmen gik i gang, og varer indtil 20 sekunder efter

  • Operatørerne på vagtcentralen kan fortsætte med at optage live med kameraerne efter de 40 sekunder
  • Videooptagelserne bruges som et ud af flere værktøjer til indbrudsverificeringen

  • Ved verificeret indbrud sender alarmoperatøren en vagt og alarmerer politiet

Har du spørgsmål om videoovervågning?

Send os dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmsystemer med privat videoovervågning. Hvis du er interesseret, kan vi også give dig et forpligtende tilbud.

Book now