Skalsikring sikrer husets ydre

Falck Alarm skalsikring

Vibrationsdetektor til skalsikring

Hvert femte indbrud sker, mens nogen er hjemme. Derfor er det vigtigt, at dit hus også er sikret mod indbrud, når du er hjemme.

Skalsikring sikrer "skallen" af din bolig - altså dine døre og vinduer. Med en alarm fra Falck Alarm får du trådløse vibrationssensorer, så du kan aktivere skalsikringen separat fra hjemmets øvrige alarmkomponenter, og du kan således bevæge dig frit rundt i hjemmet, mens alarmen er tilkoblet. Men forsøger nogen at pille ved dine døre eller vinduer med vibrationsdetektorer, aktiveres hele systemet. Det gælder altså også de komponenter, der ellers ikke var tilkoblet i skalsikringen: Fotosensoren vil tage billeder og tovejskommunikationen i portalen aktiveres.

Fotosensorerne er ledningsfri og kan ikke ses udefra.

Har du også videoovervågning og røgkanon til tågesikring i dit system, aktiveres det også i tilfælde af indbrud.

Hvad gør en god skal-sikring?

En skalsikring er til for at opdage indbrudstyvene, når de åbner en dør eller et vindue. Falck Alarms skalsikring udgøres af vibrationsdetektorer, som går skridtet videre og gør skalsikringen endnu bedre og mere effektiv.

Vibrationsdetektoren fungerer som en traditionel åbningsmagnet. Men derudover har den også en indbygget vibrationssensor, der registrerer selv mindre rystelser - f.eks. når nogen rusker i døren eller sætter brækjernet til vindueslisten.

En god skalsikring opdager altså tyven, allerede inden han kommer indenfor.

Er du nysgerrig på vores skalsikring?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarm med skalsikring og vibrationsdetektorer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Skalsikringen sender besked til vagtcentralen ved indbrud

Bliver du udsat for indbrud, mens vibrationsalarmen/skalsikringen er slået til, vil Falck Alarms vagtcentral få besked med det samme, hvor vi straks sender en vagt og alarmerer politiet.

Er du hjemme under indbruddet, så undgå så vidt muligt konfrontation med indbrudstyven. Vi er ved din side med det samme via din portal, indtil vagt og politi når frem.

Hvor skal min bolig skalsikres?

Indbrudstyve vælger typisk husets svageste punkter at bryde ind igennem. Det vil oftest være terrassedøren eller vinduer, som er i dårligt stand eller ikke-synlige fra gaden og naboer. Kældervinduer er især foretrukne. Der er dog ingen garanti for, at indbrudstyvene vælger netop disse vinduer og døre. Derfor anbefaler vi, at du har skalsikring med vibrationssensorer på alle vinduer og yderdøre.

Hvis du vælger fuld skalsikring, kan du også supplere dine alarmskilte med et dette skilt, der advarer tyven om, at han ikke kan påbegynde et indbrudsforsøg uden at blive opdaget, allerede inden han kommer indenfor.

Skilt til skalsikring

Skalsikring sikrer huset, mens du sover

Afhængigt af dit hjems indretning er det muligt at kombinere skalsikring med fotosensorerne. Ligger alle soveværelser på 1. etage, vil det være muligt at tilkoble hele alarmen inkl. fotosensorerne i stueetagen, mens familien sover. Er du i tvivl om, hvorvidt dit hus er egnet til skalsikring kombineret med fotosensorer, står vores installatører klar til at give dig råd og vejledning.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook