Røgkanoner gør det sværere at være indbrudstyv

Virksomheder benytter sig ofte af tågesikring. En udløst røgkanon gør nemlig, at indbrudstyve ikke kan se noget og orientere sig. Når tyven ikke kan se noget, kan han heller ikke se at stjæle noget. Derfor er tågesikring en meget effektiv måde at afværge indbrud på.

Hos Falck Alarm arbejder vi altid for at optimere mulighederne for indbrudssikring af private hjem, og derfor har vi lanceret Zerovision røgkanonen til sikring af private hjem.

Hvad er tågesikring med røgkanon?

Falck Alarms røgkanon, Zerovision, er en lille beholder med røgpulver. Når røgkanonen bliver aktiveret, skydes pulveret ud i luften i tågeform. Derfor kaldes kanonen også ofte for en tågekanon. Det tager mindre end 60 sekunder at fylde et rum helt med tåge. Tågen er hvid og tyk, og man kan ikke se igennem den. Ubudne gæster bliver derfor nødt til at søge ud af hjemmet igen, når tågesikringen aktiveres.

Har du spørgsmål om vores røgkanon?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmsystemer med røgkanon. Hvis du er interesseret, kan vi også give dig et forpligtende tilbud.