Beskyt dit hjem med overvågningskamera: SmartCam med wifi

Falck Smartcam overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

SmartCam overvågningskameraet øger sikkerheden i dit hjem og giver dig ekstra tryghed. Det er et lille og fleksibelt wifi overvågningskamera, som du selv kan styre fra din smartphone via din Falck Alarm app. Du kan selv tage billeder, når du vil, eller du kan indstille overvågningskameraet til at gøre det for dig. Overvågningskameraet har ingen ledning, men kører på batteri, så du kan placere det, hvor du vil.

Se også alarm med videoovervågning »

Sådan fungerer vores overvågningskamera

Overvågningskameraet er intelligent og holder øje med alt. Det har en indbygget bevægelsessensor, som kan registrere selv den mindste bevægelse. Du kan via din smartphone selv indstille kameraet til at tage et billede, hvis den registrerer bevægelse, mens alarmen er tilkoblet. Det billede vil med det samme blive synligt i din Falck Alarm app. Billeder af tyve i aktion er et værdifuldt redskab i politiets efterforskning og øger chancen for, at gerningsmændene opspores.

Er du nysgerrig på vores kameraovervågning?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarm med overvågningskamera. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Vi tilbyder også videoovervågning »

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Kamera-overvågning via din smartphone

Med SmartCam wifi overvågningskameraet fra Falck Alarm kan du altid følge med i, hvad der foregår i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Via Falck Alarm app har du konstant adgang til dit trådløse overvågningskamera. Overvågningskameraet er forbundet til dit wifi derhjemme og kan derfor sende konstant kameraovervågning til din smartphone.

Sæt f.eks. dit SmartCam overvågningskamera ved hoveddøren og hold øje med, hvem der går ind og ud. Du kan også med fordel placere kamera-overvågning i stuen, for stuen er altid et naturligt sted for indbrudstyven at søge hen. Du kan også bruge overvågningskameraet til at tjekke, at børnene har det godt, når de er kommet alene hjem fra skole. Er du bange for, at din hund er ked af at være alene hjemme eller laver unoder, kan du med kamera-overvågning også holde øje med den fra arbejdet.

Få konstant overvågning med privat kameraovervågning

Man har lov til at overvåge sin egen private ejendom, og overvågningskameraet er batteridrevet, så du kan placere det, hvor du vil, og rykke rundt på det, som du har lyst.

Men der er dog nogle regler for, hvor i huset du må overvåge. Du må ikke overvåge på toilettet og/eller badeværelset. Har du derfor nogle vinduespartier her, hvor der er stor risiko for ulovlig indtrængen, anbefaler vi dig at sætte en vinduesdetektor i disse rum.

Kameraovervågning kan give en ubehagelig følelse af, at nogen kigger med. Det skal du dog ikke bekymre dig om med et Falck Alarm overvågningskamera. Der er nemlig ingen andre end dig selv, der har adgang til dit overvågningskamera. Du har 100% privat overvågning, da vagtcentralen ikke har adgang til overvågningskameraet. Det er altså kun dig selv, der har adgang til at tage og se billeder.

Kameraovervågning giver dig ekstra tryghed

Danmark er det land med flest indbrud i private hjem pr. indbygger i Europa. Størstedelen af alle indbrud sker, når de private hjem står tomme. Hvert år kommer knap 25.000 familier hjem til ødelagte vinduer og et endevendt hjem. Heldigvis er der mange tiltag, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud. Læs vores gode råd til tyveri- og indbrudssikring her.

Vi ved af erfaring, at overvågningskameraer er noget af det mest effektive mod indbrud, for indbrudstyve har på ingen måde lyst til at blive set og genkendt. Med et SmartCam overvågningskamera har du konstant overvågning i dit hjem. SmartCam wifi er et trådløst kamera, som du kan tilføje til dit alarmsystem fra Falck Alarm.

Trådløs kameraovervågning øger sikkerheden i dit hjem. Med et SmartCam wifi overvågningskamera kan du forlade huset vel vidende om, at du har konstant forbindelse til dit hjem, så du kan følge med i, hvad der sker derhjemme.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook