Night Control overfaldsalarm
Night Control overfaldsalarm

En Night Control-overfaldsalarm giver dig tryghed i hjemmet

Med en overfaldsalarm (Night Control) fra Falck Alarm er hjælpen kun ét klik væk.
Hvis du skulle få ubudne gæster i dit hjem eller får et ildebefindende, er en tryghedsalarm altid god at have ved hånden. Du behøver aldrig at føle dig bange eller utilpas, når du er alene hjemme, og du kan altid hurtigt få hjælp, hvis noget skulle ske.

Vores overfaldsalarm er ledningsfri, så du kan tage den med dig rundt i hjemmet. Den er udstyret med to knapper. Skulle uheldet være ude, skal du holde begge knapper inde i et kort øjeblik. Herefter kan du indtale en besked, som bliver sendt direkte til vores døgnbemandede vagtcentral sammen med dit SOS-signal fra overfaldsalarmen. Herefter vil en alarmoperatør ringe til dig, enten via tovejskommunikationen i din portal eller telefonen. Hvis du ikke besvarer opkaldet, sender vi straks en vagt hjem til dig.

Er du nysgerrig på vores overfaldsalarm?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores Night Control overfaldsalarm. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Night Control overfaldsalarm

Night Control-overfaldsalarm

Flere funktioner i din overfaldsalarm

Udover at være en overfaldsalarm fungerer vores Night Control også som en fjernbetjening, som du kan bruge til at til- og frakoble alarmens skalsikring. Det er f.eks. praktisk, hvis man har soveværelse på 1. sal, at montere sin Night Control ved siden af sengen, hvorfra man med et enkelt tryk kan tilkoble alarmen i stueetagen. Overfaldsalarmen har også en indbygget dørklokkefunktion, hvor du får besked, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en vibrationsdetektor.

Med denne tryghedsalarm kan du føle dig ekstra tryg i hjemmet. Du ved, at hjælpen altid er ved hånden, hvis der skulle ske noget.

Hør mere om Falck Alarms overfaldsalarm i videoen herover.

Bliv helt tryg med en tryghedsalarm

Man kan med rette kalde vores overfaldsalarm for en tryghedsalarm. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg i dit eget hjem døgnet rundt.

Du kan med fordel placere din overfaldsalarm ved siden af sengen, så den er i nærheden af dig hele natten. Dermed kan du nemt nå den, hvis der skulle ske noget.

På portalen, der altid medfølger vores alarmsystemer, er der også en indbygget overfaldsalarm. Her kan du også altid hurtigt tilkalde hjælp fra vores vagtcentral, hvis noget skulle ske. Men vores Night Control overfaldsalarm tager trygheden endnu videre, idet du kan montere den, hvor du vil. Begge overfaldsalarmer - den på portalen og vores Night Control - har direkte forbindelse til vores vagtcentral, hvor vi står klar til at hjælpe dig døgnet rundt ved at sende en vagt og alarmere politi/brandvæsen.

Skulle det ske, at der er tale om falsk alarm eller på anden vis en fejltagelse, kan vi annullere vagtens ankomst. Netop den hurtige og effektive vagtudrykning er noget, vi prioriterer højt. Det er vigtigt for os, at du konstant kan føle dig tryg og sikker i vores hænder. Derfor er der altid fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet.

Test her, hvilken alarm der vil passe bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook