Fugtalarm med fugtmåler opdager fugten, inden det er for sent

Fugtalarm med fugtmåler

Falck Alarm fugtmåler

Det kan være svært at vurdere, om der er fugtproblemer i hjemmet eller ej, for det kan ikke altid ses med det blotte øje. Men det er vigtigt at holde øje med fugtniveauet i hjemmet, for det kan gøre skade på både dit hus og dit helbred, hvis du udsættes for fugtproblemer over en længere periode.

Fugt i huset kan føre til skimmelsvamp, der kan føre til astma samt andre alvorlige sygdomme. Et fugtproblem kan derfor både have stor indflydelse på dit og din families helbred samt hjemmets tilstand.

Hos Falck Alarm har vi udviklet en fugtalarm, som advarer dig, hvis der skulle opstå fugt i huset. En fugtmåler aflæser konstant luftfugtigheden i dit hus og vil alarmere dig, hvis luftfugtigheden overstiger en given grænse. Dermed har du altid overblik over fugtigheden i hjemmet og kan reagere i tide, hvis fugtniveauet stiger. Fugtalarmen er trådløs, så du kan placere den, hvor du vil, og slipper for ledninger.

Aflæs luftfugtigheden med en fugtføler

En fugtmåler gør dig opmærksom på, hvornår der er risiko for et dårligt indeklima og en for høj eller for lav luftfugtighed i rummet. Overskrider fugtniveauet i huset grænseværdierne, vil din fugtføler detektere det med det samme og give dig besked via din Falck Alarm app. Derudover kan du altid aflæse luftfugtigheden fra din smartphone og se, hvordan indeklimaet er derhjemme.

Er du nysgerrig på vores fugtalarm?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarm med trådløs fugtmåler. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Gode råd til at undgå fugtskader

  • Undgå tørring af vasketøj indendørs – vandet fra tøjet fordamper, og hvis ikke der er tilstrækkelig ventilation, forbliver det inde i hjemmet. Såfremt indendørs tørring er den eneste mulighed, er det derfor vigtigt, at du sikrer enten frisk luft fra vinduet eller på anden vis modvirker fugten fra tøjet.
  • Luft ud flere gange dagligt – ved at lufte ud, forhindrer du den fugtige luft i at forblive i rummet i en længere periode. Det anbefales, at du lufter ud 5-10 minutter 3 gange dagligt.
  • Sæt varme på – varmen er med til at tørre rummet.
  • Undgå at stille inventar direkte op af væggene – tillad væggene at ånde, så du undgår, at der samler sig fugt bag de store møbler.

En fugtalarm sikrer et godt indeklima og modvirker helbredsproblemer

En for høj luftfugtighed kan føre til skimmelsvamp, der kan forårsage astma, hvor en lav luftfugtighed kan give tørre øjne og tør hud eller allergier. En fugtalarm kan advare dig om ændringer i luftfugtigheden og dermed hjælpe dig til at opdage fugtproblemer i tide. Hermed kan du afhjælpe fugtproblemerne, inden de forårsager skader – ikke blot på huset, men ligeledes på dig og din familie.

Sæt din fugtsensor et sted, hvor du ikke ofte kommer hen, f.eks. på loftet eller i kælderen. Det er nemlig typisk her, at fugtproblemer opstår, da der for det meste er mangel på ordentlig ventilation og isolering. På den måde mindsker du risikoen for ubehagelige overraskelser.

Fugtalarm med fugtmåler

Fugtmåler monteret i kælder

Skimmelsvamp vokser bedst i et relativt fugtigt klima. Hvis den relative luftfugtighed i dit hus overstiger 70% i en længere periode, vil der med stor sandsynlighed opstå skimmelvækst. Skimmelsvamp vokser først og fremmest på organiske materialer som f.eks. træ, tæpper, tapet, maling osv., men hvis den relative luftfugtighed bliver meget høj, kan det faktisk også vokse på rå og hårdføre materialer såsom puds og beton.
Hvis vækstbetingelserne er gode nok, kan skimmelsvampen etablere sig på 1-1,5 uge. Det er derfor vigtigt at reagere hurtigt og effektivt, hvis din fugtalarm melder om ændringer i luftfugtigheden.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook