En fotosensor ser det hele

Falck fotosensor

Falck Alarms fotosensor

Falck Alarms fotosensor ser alt, hvad der foregår i dit hjem, hvis en tyv bryder ind, og din alarm går. Fotosensoren tager en række billeder, som sendes direkte til vores døgnbemandede vagtcentral. Med en fotosensor tilsluttet dit alarmsystem kan vores alarmoperatør analysere billederne og se årsagen. Fotosensoren er ledningsfri.

Vores røgalarmer er også tilknyttet fotosensoren. Hvis røgalarmen aktiveres, tager fotosensoren billeder af situationen, så alarmoperatøren kan underrette brandvæsnet, uanset om du er ude eller hjemme, og om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra.

Fotodetektor registrerer bevægelse

Vores fotodetektor er udstyret med en bevægelsesdetektor. Er dit alarmsystem tilkoblet, vil fotoalarmen registrere, hvis nogen går rundt i dit hjem. Opfanger fotodetektoren bevægelse, vil din alarm gå. Hurtigt får alarmoperatøren sendt billeder af indbrudstyven, din alarm vil hyle, og indbrudstyven vil hurtigt tage benene på nakken. Har du også tilvalgt videoovervågning, sendes der også videoer direkte til alarmoperatørerne.

Det er intet problem at have kæledyr til at gå frit rundt hjemmet, mens alarmen er slået til. Du kan nemt indstille din fotodetektor efter dit kæledyr, så det ikke udløser alarmen.

Ønsker du ikke kamera til din sensor, kan du vælge en bevægelsessensor uden kamera.

Er du nysgerrig på vores trådløse fotosensor?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarm med fotosensor. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

100 % privat overvågning med en fotoalarm

Vores fotosensor tager kun billeder af dit hjem hvis din alarm er tilkoblet, og nogen bryder ind. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at nogen kigger med på den anden side af fotoalarmen. Du har 100 % privat overvågning, da det kun er dig selv, der kan tage billeder med din fotosensor.

Falck Alarms alarmsystem er koblet op via GSM. Det betyder, at din fotosensor er forbundet via mobilnettet. Mobilnettet er den sikreste trådløse forbindelse, der findes. Din fotoalarm er derfor sikret mod hacking og almen sabotage, som hvis tyven skulle klippe telefonledningen over. Med en fotosensor koblet på via GSM er du sikret mod at andre skulle få adgang til din fotosensor og kigge med hjemme hos dig.

Med Falck Alarms fotosensor kan du selv tage billeder

Som den eneste kan du tage billeder med din fotosensor. Vil du se, om børnene er kommet godt hjem fra skole? Eller om dine kæledyr opfører sig pænt, når de er alene hjemme? Med Falck Alarms app kan du nemt tage et billede med din fotosensor og se det direkte på appen. Det er kun dig selv, der har adgang til de billeder, du tager.

Tag billeder med fotosensor

Tag selv billeder med fotosensoren via app

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig:

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook