Centralenhed – styrer al kommunikationen med dit hjem

Falck centralenhed

Falck Alarm centralenhed

Centralenheden fra Falck Alarm er den centrale enhed i dit alarmsystem og følger som standard med i alle vores systemer. Centralenheden sørger for, at dit hjem konstant har forbindelse til både internettet og mobilnettet (GSM). Ved at have to kommunikationsveje har din centralenhed altid forbindelse til vores vagtcentral, selvom internetforbindelsen ikke fungerer, eller det mobile signal af en eller anden årsag ikke dækker. Enheden er essentiel for kommunikationen mellem dit hjem og vores døgnbemandede vagtcentral.

Centralenheden bliver tilsluttet en helt almindelig stikkontakt, men den har dog et indbygget backupbatteri, som tager over i tilfælde af strømsvigt. Hermed er din centralenhed altid sikret både strøm og forbindelse til vagtcentralen, i det tilfælde at der opstår strømsvigt eller en indbrudstyv klipper en ledning over. Falck Alarm har altid et overblik over batteriniveauet i din centralenhed, og tager kontakt til dig i god tid, så vi kan få aftalt et tidspunkt for udskiftning.

En centralenhed kræver ikke meget plads

Centralenheden er ikke så stor, og kræver derfor ikke meget plads. Den bliver placeret på et centralt, men skjult sted i hjemmet – således at den har forbindelse til alle alarmkomponenter, men uden at være synlig, så den afslører alarmsystemet.

Er du nysgerrig på vores systemer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores systemer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Centralenheden giver dig konstant forbindelse til dit hjem

Vores centralenhed sikrer dig konstant forbindelse, da den er opkoblet på to kommunikationsveje. Via alarm-appen kan du fjernstyre og overvåge din alarm. Er du kommet ud af døren, og har glemt at slå alarmen til – så kan du nemt logge på din app og tilkoble. Kommunikationen mellem din app og centralenheden foregår i realtid, så du på få sekunder kan slå alarmen til og fra, eller tjekke overvågningskameraet, for at se om hunden laver unoder, mens du er væk. Alarm appen er gratis at downloade og findes både til iPhone, Android og Windows Phone.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook