Bevægelsessensor afslører tyvens mindste bevægelse

Falck bevægelsessensor

Falck Alarms bevægelsessensor

Forestil dig, at en indbrudstyv bryder ind i dit hjem via et vindue eller dør, som ikke har dør- eller vinduessikring. Med en en bevægelsessensor kan tyven ikke komme rundt i dit hjem uden at aktivere alarmen.

Vi anbefaler altid, at man vælger alarmer med bevægelsessensor, eventuelt med indbygget kamera som vores fotosensor. Lige så snart en bevægelse registreres inden for bevægelsessensorens detekteringsområde, udløses en alarm. Når sirenen lyder, ved tyven, at der er en vagt på vej, og at politiet er alarmeret, ligesom naboernes opmærksomhed tiltrækkes, og han vil hurtigt tage benene på nakken igen.

Bevægelsessensorer måler varmeændringer

Når din alarm er tilkoblet, vil bevægelsessensoren reagere på bevægelser i rummet. Det sker ved hjælp af en infrarød teknologi, som registrerer de varmeændringer, der sker i rummet, når en person bevæger sig.

Mennesker udsender en kraftig varme. Det betyder, at temperaturen stiger og falder igen, når en person kommer inden for bevægelsessensorens detekteringsområde og bevæger sig væk igen. Derfor aktiverer bevægelsessensoren en alarm, når en indbrudstyv kommer inden for bevægelsessensorens detekteringsområde.

Da bevægelsessensorer er temperaturfølsomme, kan varmekilder som radiatorer og direkte sollys udløse fejlalarmer. Derfor er det vigtigt, at din bevægelsessensor-alarm opsættes og installeres korrekt, og det vil derfor altid være en professionel sikkerhedskonsulent, som opsætter din alarm. Dermed slipper du for at bekymre dig om indstillinger og konfiguration. Herefter kan du til hver en tid styre din alarm fra din smartphone, tablet eller computer, så du altid kan føle dig sikker.

Er du nysgerrig på vores bevægelsessensorer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarm med bevægelsessensor. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Indendørs bevægelsessensor registrerer ikke kæledyr

Med en indendørs bevægelsessensor fra Falck Alarm kan du sagtens have dit kæledyr til at gå frit rundt i hjemmet, uden alarmen aktiveres. Bevægelsessensoren kan tilpasses dit kæledyr, så alarmen ikke går, selvom hunden eller katten går ind i bevægelsessensorens detekteringsområde. Dine kæledyr kan altså bevæge sig frit rundt i dit hjem, uanset om systemet er slået til eller ej.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar
bevægelsessensor med kamera

Bevægelsessensor med kamera

Hos Falck Alarm finder du unikke alarmsystemer, som du kan sammensætte præcist efter dine behov. Så kan du og din familie føle jer trygge døgnet rundt, uanset om I er hjemme eller ej.

Foruden den indendørs bevægelsessensor kan du også supplere dit alarmsystem med vores fotosensor, som er en bevægelsessensor med indbygget kamera. Hvis den registrerer bevægelse, aktiveres alarmen, og kameraet tager billeder, som sendes direkte til vores døgnbemandede vagtcentral. På den måde kan vagtcentralen straks kontrollere, hvad bevægelsessensoren har registreret, så alarmen er blevet udløst, og derfra tage kontakt til politi eller brandvæsen.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook