Alarmskilte har stor præventiv effekt

Inden indbrudstyve bryder ind i dit hus, vil de først inspicere det. Her vil de vurdere, om der er interessante værdigenstande, nogen hjemme, eller om dit hjem er udstyret med en alarm. Med alarmskilte vil tyven hurtigt se, at dit hjem er udstyret med et fuldt opkoblet alarmsystem.

Alarmklistermærker er designet til, at tyven hurtigt skal opdage dem selv i mørke, da de reflekterer lys f.eks. fra en lommelygte. De opsættes ved alle indgange og vinduer, så indbrudstyven ikke kan undgå at lægge mærke til det certificerede alarmskilt.

Alarmskilte reducerer risikoen for indbrud

Alarmskiltet alene er nok til at holde de fleste tyve væk. Alarmmærkatet viser indbrudstyven, at din bolig er koblet direkte op til en professionel kontrolcentral 24 timer i døgnet. Der findes mange alarmskilte på markedet, men certificerede alarmskilte fra Falck Alarm oplyser tydeligt, at huset er opkoblet et alarmsystem, som har døgnovervågning. Det er bevist, at tyve går langt udenom huse udstyret med alarmsystem med abonnement, derfor er det vigtigt at vise, at hjemmet har et alarmsystem med alarmskilte.

Selvom alarmskiltet er simpelt og diskret, forhindrer det mange indbrudsforsøg.

Vælger du vores pakke, der omfatter både videoovervågning og røgkanon til tågesikring, får du også særskilte alarmskilte til det.

Falck alarmskilt

Alarmskilt

Er du nysgerrig på vores alarmskilte?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarmer og alarmskilte. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Alarm-klistermærker til hver indgang

Når vores installatør kommer ud og opsætter din nye husalarm, vil han vurdere, hvor det vil være en fordel at sætte et alarm-klistermærke. Typisk vil det være ved alle indgangsmuligheder - altså døre og vinduer. Du bestemmer i sidste ende, hvor du ønsker at få opsat alarmskilte – du kan få opsat ligeså mange alarmskilte, som du ønsker.

Standard alarmskilt

Dette alarmskilt medfølger som standard til montering på dine døre og vinduer, når du får monteret et system fra Falck Alarm. Alarmskiltet advarer om, at der er installeret et overvåget alarmsystem i boligen.

Alarmskilt til fuld skalsikring

Alarmskilt til skalsikring

Vælger du fuld skalsikring med vibrationssensorer på alle dine døre og vinduer, kan du også få dette skilt monteret på dine døre og vinduer. Så ved tyven, at han vil blive opdaget, allerede inden han kommer indenfor.

Alarmskilt til tågesikring

Hvis du tilvælger tågesikring med røgkanon i dit alarmsystem, kan du også supplere med dette alarmskilt, så tyven allerede på forhånd bliver advaret om, at han ikke vil kunne se noget i hjemmet under et indbrud.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig:

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook