Alarm-app til fjernstyring af hjemmet

En alarm-app giver dig mulighed for at fjernbetjene din alarm, uanset hvor du er i verden. Du kan til- og frakoble alarmzoner, se status og tidligere alarmhændelser – fx hvem der har slået alarmsystemet til og fra og hvornår. Du kan også selv bestemme, hvem der skal have besked, når alarmen går i gang. Falck Alarm-app downloades gratis fra din app store. Søg blot efter "Verisure" appen.

Er du nysgerrig på vores systemer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarmløsninger og app. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Se, hvem der er hjemme ved hjælp af alarm-appen

Falck Alarm har udviklet en funktion i alarm-appen, som giver dig mulighed for at se, hvem der er hjemme.

@Home-funktionen er også en yderst stor hjælp for vores vagtcentral. I tilfælde af brand eller indbrud kan vi hurtigt se, hvor mange der er hjemme. Det er en kæmpe hjælp til brandvæsen og politi, at vi på forhånd kan informere dem om personantallet, så de ved, hvor mange der befinder sig i hjemmet, inden de når frem til adressen.

I hverdagen giver @Home-funktionen dig også ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme, og om børnene er kommet hjem fra skole. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge deres børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Bemærk, at @Home-funktionen kun kan bruges til at se, om du er ”ude” eller ”hjemme”. Hverken du eller vagtcentralen kan således se lokationen uden for hjemmet.

Sådan aktiverer du @Home-funktionen

@Home-funktionen i din alarm-app bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. For at @Home-funktionen skal fungere efter hensigten, skal hvert familiemedlem have downloadet alarm-appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

Med Falck Alarm-app kan du:

Tjekke tilkoblingsstatus

Er du i tvivl om hvorvidt du huskede at tilkoble alarmen, da du hastede ud af døren i morges? Via alarm-appen kan du nemt kontrollere status på din privatalarm derhjemme og slippe bekymringerne.

Tilkoble og frakoble

Med vores alarm-app har du altid forbindelse til din tyverialarm. Du kan tilkoble og frakoble fra arbejdet, bilen eller på ferien. Du kan også bruge appen til at styre systemet, når du er i hjemmet og skal slå skalsikring til eller fra.

Styre lamper og anden elektronik

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du nemt og enkelt styre og kontrollere hjemmet på afstand med alarm-appen. Ved at bruge en SmartPlug kan du få det til at se ud som om, at du er hjemme, når du tager på ferie.

Aflæse temperaturen i dit hjem

Flere af alarmsystemets har et indbygget et termometer og fugtighedsmåler, som du kan aflæse direkte fra din alarm-app. Her kan du se temperaturen og luftfugtigheden i det rum, hvor komponenten placeret. På den måde kan du både holde øje med indeklimaet og sørge for, at elregningen ikke løber løbsk.

Modtage push-beskeder

Via appen modtager du også notifikationer på din smartphone. Få besked, når børnene kommer hjem og slår alarmen fra, eller hvis du har glemt at slå alarmen til.

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook