Alarmsystem til hjemmet

Der bliver i gennemsnit begået ca. 30.000 indbrud årligt i de danske hjem. Det gør Danmark til det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Stjålne værdigenstande og smadrede ruder er noget, som mange kommer hjem til efter endt arbejdsdag eller sommerferien. Heldigvis er der noget du kan gøre for, at sikre dig mod tyveri i hjemmet. De fleste indbrud sker i hjem uden alarmsystem. Med et alarmsystem fra Falck Alarm skal du ikke længere frygte for din egen, din familie og din boligs sikkerhed. Det er bevist, at tyve har størst respekt for hjem med alarmsystemer med døgnovervågning.

Stop tyven med et alarmsystem

Vores alarmsystemer giver dig det bedste udgangspunkt til at tyverisikre dit hjem. Men ingen hjem er ens. Derfor består alle vores alarmsystemer af en række basiskomponenter, og så har du selv mulighed for at tilpasse og skræddersy dit system med vores brede udvalg af supplerende komponenter. Alle komponenter er trådløse, så du slipper for at ledninger i hjemmet.

Med basiskomponenterne i dit alarmsystem tyverisikrer vi først og fremmest dine vinduer og døre ved hjælp af åbningskontakter/vibrationsdetektorer. Det betyder, at hvis nogen udefra forsøger at trænge ind gennem et vindue eller en dør, vil det udløse en alarm, allerede inden vedkommende kommer indenfor.

Fotosensoren er også en af vores basiskompontenter. Den registrerer bevægelser i hjemmet og sender billeder af tyven til vores vagtcentral. På den måde kan vagtcentralen analysere og vurdere hændelsen og verificere, om der er tale om et indbrud eller en fejlalarm.

Med vores alarmsystemer følger der endvidere 24 timers overvågning – 365 dage om året.

Alarmsystem efter dine behov

Hos Falck Alarm har vi tre forskellige alarmpakker. Afhængigt af din boligs størrelse og dine behov udgør alarmsystemerne hver især et godt udgangspunkt for en god indbruds- og tyverisikring af dit hjem. Vi har alle forskellige behov og krav for sikkerhed og tryghed, og derfor er vores alarmsystemer meget fleksible. Du kan sammensætte lige den alarmpakke, som du føler, giver dig den bedste sikring af dit hjem. Tilføj blandt andet et overvågningskamera til din alarmpakke, så du altid har forbindelse til dit hjem.

Falck Home alarmsystem

Falck Home

Dette alarmsystem består af:

Derudover kan du vælge blandt et stort udvalg af supplerende komponenter til at matche netop dit hjem.

Falck Home Plus alarmsystem

Falck Home Plus

Dette alarmsystem består af:

Derudover kan du vælge blandt et stort udvalg af supplerende komponenter til at matche netop dit hjem.

Falck Home Total alarmsystem

Falck Home Total

Dette alarmsystem består af:

Derudover kan du vælge blandt et stort udvalg af supplerende komponenter til at matche netop dit hjem.

Lorem ipsum dolor sit amet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

Button caption

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Giv dit alarmsystem øjne

Alle vores alarmer har et indbygget kamera. Når systemet udløses, vil din alarm med kameraet blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til vores døgnbemandede vagtcentral. Vagtcentralen har dermed bedst mulighed for at vurdere omfanget af hændelsen. Alarmoperatøren kan hermed hurtigt reagere og kontakte politi, brandvæsen eller blot dig, hvis alarmen gik i gang ved en fejl. Dit privatliv er fuldstændig sikret, da der kun kan tages billeder, hvis alarmsystemet går i gang.

Et alarmsystem giver dig tryghed og sikkerhed

Med at alarmsystem fra Falck Alarm, får vi, i tilfælde af brand eller indbrud, besked med det samme. Vi kan derfor hurtigt vurdere omfanget af branden/røgudviklingen eller indbruddet, og straks kontakte brandvæsenet eller politiet. Hos Falck Alarm kan du tilføje en VoiceBox til dit alarmsystem, som giver dig direkte kontakt til vores vagtcentral. Går alarmsystemet i gang, kan alarmoperatøren med det samme høre, hvad der foregår i dit hjem via VoiceBoxen, ligesom han kan tale gennem den. Er der tyve i dit hjem, skræmmes de væk ved at få af vide, at vi har billeder af dem, og at vagt og politi er på vej. Skulle der opstå en brand og din røgalarm blive aktiveret, kan alarmoperatøren guide jer til at finde den sikreste vej ud af huset. Det vil altid være en rolig stemme, som vejleder dig for at gøre dig tryg i en stresset situation.

Test her, hvilket alarmsystem der vil passe bedst til dig

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Fordele ved et alarmsystem

For at gøre det nemt og sikkert for dig, består vores alarmsystemer altid af en række basiskomponenter, der udgør kernen af systemet. Som standard indeholder vores alarmsystemer altid:

  • Fotosensor
  • Vibrationsdetektor
  • 24 timers alarmovervågning, 365 dage om året
  • Alarmskilte
  • VoiceBox med sirene
  • Røgalarmer
  • Nøglebrik og gratis app til betjening

Det er de basale dele i vores alarmsystemer, der giver dig et godt udgangspunkt til at tyverisikre dit hjem.

Vi har specialiseret os i at kunne levere det bedste alarmsystem til dig, så du kan føle dig tryg.

 

Har du et alarmsystem installeret i dit hjem, vil du udover de mange fordele hos Falck Alarm, formentlig også få forsikringsmæssige fordele. Forsikringsselskaber belønner nemlig ofte kunder, der har et alarmsystem, med en billigere indboforsikring. Udover den billigere indboforsikring dækker Falck Alarm op til 3.000 kr. af din selvrisiko i tilfælde af, at du får besøg af en viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem.

En anden fordel ved at have vores alarmsystem er, at dit hjem altid har forbindelse til en døgnbemandet vagtcentral. Det betyder, at du trygt kan tage på ferie velvidende om, at der bliver passet på dit hjem, mens du er væk. Skulle dit system gå i gang, reagerer vores døgnbemandede vagtcentral med det samme og sender en vagt, skulle det være nødvendigt.

Med et alarmsystem fra Falck Alarm kan du altså sove trygt om natten og forlade huset i både kortere og længere tid velvidende om, at der bliver passet godt på dit hjem.

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en alarmsystem. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger et alarmsystem fra Falck Alarm.

Et alarmsystem skaber tryghed i dit hjem

Med et Falck Alarm-system opnår du sikkerhed og tryghed for dig og din familie. Vi har gjort det nemt for dig at vælge den rette sikkerhed ved at tilbyde forskellige alarmsystemer, så du hurtigt og nemt kan finde det system, der passer dig.

Vil du høre mere om vores alarmsystemer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarmsystemer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du kan få fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook