Alarm, villa og vovhund

Ønsker du at sikre din villa mod indbrud, både når du er hjemme og på farten? Med en villa-alarm fra Falck Alarm, kan du føle dig tryg i din villa.

Med over 8 indbrud om dagen i Danmark, forstår vi godt, at du ønsker at indbrudssikre din villa. Villaer er indbrudstyvenes yndlingssted - langt størstedelen af alle indbrud i danske private hjem foregår i villaer. Undgå, at indbrudstyvene vælger dit hjem, og anskaf dig en villa-alarm. Indbrudstyve går nemlig langt uden om villaer udstyret med villaalarmer med tilknyttet døgnbemandet vagtcentral.

Sikring af din villa

Der vil typisk være et behov for tyverialarm i en villa og et andet behov for alarm i en lejlighed. Villaer har oftest flere indgangsmuligheder end lejligheder. Vinduer er indbrudstyvenes yndlingsindgange, især kældervinduer. Med en villa-alarm kan du få vinduessikring på alle dine vinduer. Falck Alarms vinduessikring udgøres af vibrationsdetektorer på vinduer og døre i din villa. Piller nogen ved vinduerne eller dørene, aktiveres din villa-alarm, og vores vagtcentral får alarmen, allerede inden indbrudstyven er nået indenfor.

Søger du optimal sikring af din villa, kan du også supplere med indendørs og udendørs videoovervågning og røgkanon til tågesikring.

Er du nysgerrig på villaalarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores villaalarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Falck villaalarm

Falck Alarms villaalarm

En villaalarm beskytter det, du har kært

En villa-alarm er et alarmsystem, der er skræddersyet efter dine og din villas behov. Vores professionelle installatører vil komme ud til din villa og tilpasse en villa-alarm specielt til dig.

Med alarm app kan du fjernstyre din villa-alarm, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Glemte du at slå din villa-alarm til, da du fór ud af døren i morges, kan du nemt tilkoble villa-alarmen fra din smartphone.

Overvejer du også en villaalarm? Find alarm til villa her

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN VILLAALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook