Alarm til lejlighed

Modsat hvad mange tror, bliver der desværre også tit begået indbrud i lejligheder. Men med en alarm til lejligheden kan du sove trygt om natten, velvidende at Falck Alarm passer på dig og din lejlighed.

Alle vores lejlighedsalarmer er tilkoblet en døgnbemandet vagtcentral, som får besked i samme sekund, din lejlighedsalarm aktiveres. Kan vi ikke komme i kontakt med dig via tovejskommunikationen i din portal, vil vi straks sende en vagt til din lejlighed og alarmere politiet. Udover at sende besked til vores vagtcentral vil sirenen i din lejlighedsalarm hyle, så hele opgangen lægger mærke til indbruddet. En alarm til lejligheden har altså stor præventiv effekt, da alene frygten for, at naboer opdager indbruddet, er nok til at holde de fleste tyve væk.

Hør mere om alarm til lejlighed

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores alarmer til lejligheder. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Indbrudssikring af stuelejligheden

Halvdelen af alle indbrud i etageejendomme bliver begået i stuelejligheden. Det skyldes, at stuelejligheden har flere indgangsveje end en lejlighed på 5 sal. Vi anbefaler derfor, at man indbrudssikrer sin stuelejlighed på samme måde som et rækkehus.

Der sker ligeså mange indbrud gennem stuevinduet som gennem hoveddøren ved indbrud i stuelejligheder. Når vores sikkerhedskonsulent kommer ud og vurderer sikkerhedsbehovet i din lejlighed, vil han kigge på, hvilke indgangsveje, der er attraktive for en tyv. Her vil han, i samarbejde med dig, finde frem til en skræddersyet alarm til lejlighed, som opfylder dit og din lejligheds sikkerhedsbehov.

Tip: Bor du i stuelejligheden er det ekstra vigtigt ikke at vifte med dine værdigenstande i vindueskarmen. Generelt for alle etagelejligheder er en god indbrudssikring at få hjemmet til at se beboet ud.

Alarm til lejligheder over stueplan

Bor du i en lejlighed over stueplan, er der mindre risiko for, at indbrudstyvene bryder ind i din lejlighed. Dog er det ikke helt risikofrit. Næsten 50 % af indbruddene sker gennem hoveddøren – derfor er det en god idé med en fotosensor, som fanger tyven med det samme, han kommer ind ad døren. Fotosensoren vil samtidigt aktivere alarmen og advare vores døgnbemandede vagtcentral, som straks sender vagt og tilkalder politi.

I lejligheder over stueplan kan et vindue ud mod vejen faktisk også være en indgangsvej for indbrudstyve. Faktisk sker 17 % af indbrud i lejligheder over stueplan gennem netop dette vindue. Risikoen er størst, hvis der står stillads foran ejendommen. Tag derfor en snak med os, hvis du ved, at der nærmer sig et langvarigt renoveringsprojekt i din ejendom. Vi vil tilpasse din lejlighedsalarm, alt efter om sikkerhedsbehovet ændrer sig. Du kan med fordel få installeret vinduessikring med vibrationsdetektorer på vinduerne ud mod vejen, så alarmen aktiveres, idet indbrudstyvene påfører kraft på dine vinduer.

Alarm til lejlighed

Eksempel på alarm til lejlighed

Få en skræddersyet alarm til lejligheden

Om du bor i lejlighed i stueetagen eller over, forstår vi godt, hvis du ønsker at indbrudssikre din lejlighed. Vi kommer gerne ud helt gratis og uforpligtende og vurderer sikkerhedsbehovet og skræddersyr den bedste alarm til lejligheden.

Overvejer du også en lejlighedsalarm? Find alarm til lejlighed her

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en alarm til lejlighed. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN LEJLIGHEDSALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook