En sommerhusalarm afskrækker og stresser tyven

Sommerhuse er en af favoritterne for indbrudstyve at begå indbrud i. Når feriesæsonen er slut, og sommerhusområderne ligger øde hen, er det nemlig nemt for tyve at få adgang til dit sommerhus. Det sker typisk ved at smadre et vindue eller en dør. Har du værdifulde effekter i dit sommerhus som f.eks. musikanlæg, fjernsyn osv., er det særligt vigtigt at have en alarm til sommerhuset. Sørg derudover også for at skjule dine værdigenstande, når du ikke er i sommerhuset, for ikke at friste indbrudstyve.

Heldigvis kan du selv gøre noget for at forebygge indbrud, og reducere chancen for, at indbrudstyven vælger netop dit sommerhus som sin næste arbejdsplads.

Vil du høre mere om sommerhusalarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores sommerhus-alarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Alarm til sommerhus

Hold ekstra øje med sommerhuset i vinterperioden

Når du får installeret alarm til sommerhuset vil du modtage alarmskilte, som advarer indbrudstyve om dit alarmsystem med abonnement. Sandsynligheden for, at tyvene går langt udenom sommerhuse-alarmer med abonnement er høj, da de ved, at der står et hold vagter klar til at rykke ud.

Skulle nogen forsøge at bryde ind, sendes der straks signal til vagtcentralen sammen med en række billeder taget af din fotosensor. Alarmen vil afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind, samt hurtigt alarmere vores døgnbemandede vagtcentral og politiet.

Med en sommerhus-alarm fra Falck Alarm har du altid forbindelse til dit sommerhus. Har du downloadet alarm appen på din smartphone, kan du til hver en tid følge med i, hvad der foregår i dit sommerhus – uanset hvor i verden, du befinder dig.

Falck sommerhusalarm

Falck Alarms sommerhusalarm

Brandsikring af sommerhuset med en sommerhus-alarm

Brandsikring af sommerhuset er vigtigt – og desuden lovpligtigt i forhold til brandsikring af småhuse. Det er især vigtigt i sommerhalvåret, hvor I befinder jer meget i huset. For at give den bedste brandsikring har vi udviklet en brandalarm, som fortæller vores vagtcentral, hvilket rum i dit sommerhus, der er opstået brand i. Vores alarmoperatør modtager alarmen med det samme og vil via din VoiceBox guide dig og din familie sikkert ud af sommerhuset, mens brandvæsnet samtidigt bliver alarmeret.

Vandalarm til sommerhus

Vandalarm til sommerhus

En alarm i sommerhuset advarer om vandskader

Har du planer om at benytte sommerhuset om vinteren og derfor ikke lukker for vandet, kan det være en god idé at tilføje en vandalarm til din sommerhus-alarm. I vinterhalvåret kan vand i vandrør nemlig resultere i frostsprængte vandrør, som kan forårsage vandskader i dit sommerhus. En vandalarm til din sommerhus-alarm vil advare om vandlæk, så du er på forkant med store vandskader og efterfølgende dyre renoveringer. Sæt din sommerhus-alarm op i din alarm app, og få besked med det samme, der bliver registreret vand

Test her, hvilken sommerhusalarm der vil passe bedst til dig:

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

VIS MIG MIN SOMMERHUSALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Har du allerede en Falck-alarm?

Næste
Vælg et svar

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Du kan få fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din præcise besparelse.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Find Falck Alarm på Facebook

Falck Facebook