En sommerhusalarm afskrækker og stresser tyven

Sommerhuse er en af favoritterne for indbrudstyve at begå indbrud i. Når feriesæsonen er slut, og sommerhusområderne ligger øde hen, er det nemlig nemt for tyve at få adgang til dit sommerhus. Det sker typisk ved at smadre et vindue eller en dør. Har du værdifulde effekter i dit sommerhus som f.eks. musikanlæg, fjernsyn osv., er det særligt vigtigt at have en alarm til sommerhuset. Sørg derudover også for at skjule dine værdigenstande, når du ikke er i sommerhuset, for ikke at friste indbrudstyve.

Heldigvis kan du selv gøre noget for at forebygge indbrud, og reducere chancen for, at indbrudstyven vælger netop dit sommerhus som sin næste arbejdsplads.

Vil du høre mere om sommerhusalarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores sommerhus-alarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Alarm til sommerhus

Hold ekstra øje med sommerhuset i vinterperioden

Når du får installeret alarm til sommerhuset vil du modtage alarmskilte, som advarer indbrudstyve om dit alarmsystem med abonnement. Sandsynligheden for, at tyvene går langt udenom sommerhuse-alarmer med abonnement er høj, da de ved, at der står et hold vagter klar til at rykke ud.

Skulle nogen forsøge at bryde ind, sendes der straks signal til vagtcentralen sammen med en række billeder taget af din fotosensor. Alarmen vil afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind, samt hurtigt alarmere vores døgnbemandede vagtcentral og politiet.

Med en sommerhus-alarm fra Falck Alarm har du altid forbindelse til dit sommerhus. Har du downloadet alarm appen på din smartphone, kan du til hver en tid følge med i, hvad der foregår i dit sommerhus – uanset hvor i verden, du befinder dig.

Falck sommerhusalarm

Eksempel på Falck Alarm sommerhusalarm

Brandsikring af sommerhuset med en sommerhus-alarm

Brandsikring af sommerhuset er vigtigt – og desuden lovpligtigt i forhold til brandsikring af småhuse. Det er især vigtigt i sommerhalvåret, hvor I befinder jer meget i huset. For at give den bedste brandsikring har vi udviklet en brandalarm, som fortæller vores vagtcentral, hvilket rum i dit sommerhus, der er opstået brand i. Vores alarmoperatør modtager alarmen med det samme og vil via tovejskommunikationen i din portal guide dig og din familie sikkert ud af sommerhuset, mens brandvæsnet samtidigt bliver alarmeret.

Vandalarm til sommerhus

Vandalarm til sommerhus

En alarm i sommerhuset advarer om vandskader

Har du planer om at benytte sommerhuset om vinteren og derfor ikke lukker for vandet, kan det være en god idé at tilføje en vandalarm til din sommerhus-alarm. I vinterhalvåret kan vand i vandrør nemlig resultere i frostsprængte vandrør, som kan forårsage vandskader i dit sommerhus. En vandalarm til din sommerhus-alarm vil advare om vandlæk, så du er på forkant med store vandskader og efterfølgende dyre renoveringer. Sæt din sommerhus-alarm op i din alarm app, og få besked med det samme, der bliver registreret vand

Test her, hvilken sommerhusalarm der vil passe bedst til dig:

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN SOMMERHUSALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du kan få fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook