Sammenlign alarmer

Når det kommer til tyverisikring af sit hjem, kan det godt være svært at finde ud af, hvilken alarm, der både lever bedst op til ens behov og er bedst til prisen. Der findes mange forskellige typer for alarmkomponenter, som alle har hvert deres formål.

Der begås i gennemsnit mere end 3 indbrud i timen i private hjem i Danmark. Derfor forstår vi godt, hvis du ønsker at indbrudssikre dit hjem. Med et alarmsystem med abonnement fra Falck Alarm rykker vores professionelle vagtfolk ud til dit hjem i tilfælde af indbrud eller brand.

Få hjælp med vores sammenligning af alarmer

For at hjælpe dig lidt på vej i alarmjunglen har vi opsat en sammenligning af alarmsystemer fra Falck Alarm, så du kan se, hvilke alarmkomponenter der indgår i hvert system. Alarmpakkerne tilpasses dog altid til den enkelte kunde, så du får den bedste sikring af dit hjem.

Ingen hjem og familiers behov er ens, og derfor kan en sammenligning af alarmer aldrig erstatte professionel rådgivning. Derfor kommer vores professionelle installatør altid ud og vurderer din boligs sikkerhedsbehov, så vi kan sikre os, at du får den bedste alarmløsning.

Hør i videoen her, hvad du bl.a. får med et system fra Falck Alarm: