Alarm til hus

Med omtrent 25.000 indbrud årligt i Danmark, er det forståeligt, hvis du ønsker at få en alarm i huset. Hos Falck Alarm er vores ønske, at du føler dig tryg i dit eget hus. Derfor stræber vi efter at levere de bedste alarmsystemer på markedet, så du er bedst muligt sikret mod indbrud. Vi udvikler og optimerer konstant vores husalarmer og andre alarm-komponenter, så de lever op til sikkerhedsbehovet og efterspørgslen på det danske marked.

Er du nysgerrig på husalarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores husalarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Hus-alarm med kamera

Alle vores husalarmer har et indbygget kamera. Dette kamera vil tage en række billeder, hvis din alarm går i gang. Billederne sendes til vores døgnbemandede vagtcentral, som straks kan se årsagen til alarmen. Har du ubudne gæster på besøg, vil alarmoperatøren sende vagt til dit hus og alarmere politiet. Med et hus-alarmsystem fra Falck Alarm er vagtudrykning altid gratis - det er blot én af de mange fordele, du får hos os. Din husalarm er samtidigt udstyret med en bevægelsessensor, som vil registrere, hvis nogen befinder sig i dit hus når din husalarm er tilkoblet.

En husalarm er en effektiv beskyttelse mod indbrud

Husalarmer har en stor præventiv effekt. Indbrudstyvene ved godt, at vagtcentralen alarmeres øjeblikkeligt, og at politi og vagt er på vej, allerede inden de kommer helt ind i huset. Med Falck Alarms skalsikring vil din husalarm blive aktiveret, allerede når indbrudstyven piller ved dit vindue.

Falck Alarms husalarm

Falck Alarms husalarm

Skræddersy din husalarm for optimal beskyttelse

Alle huse er forskellige, og derfor tilpasser vi vores husalarmer til den enkelte kunde. Som udgangspunkt har vi udviklet 3 pakkeløsninger, som kan tilpasses efter dine behov bl.a. med videoovervågning og røgkanon. Er du i tvivl om, hvilken husalarm der passer til dit hus, kan du tage en gratis og uforpligtigende test, og få et gratis sikkerhedstjek. Så kommer vi forbi og foretager en grundig gennemgang af dit hus, så du får en husalarm, der er skræddersyet lige præcist til dit hus.

Overvejer du også en husalarm? Find alarm til hus her

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se din anbefalede alarm på næste side.

VIS MIG MIN HUSALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

6. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

1. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste
Vælg et svar

2. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook