alarmer til erhverv

Vagtservice til erhvervsalarmer

Alarm til erhverv

Med en erhvervsalarm fra Falck Alarm passer vi godt på din virksomhed, når du og dine medarbejdere ikke er til stede. Falck Alarms alarmskilt stopper 73 % af alle tyve ved indgangen, så du helt undgår indbrud. Vi rådgiver dig om at sammensætte en alarmpakke, som passer til din virksomheds risiko for indbrud.

Falck Alarm er eksperter i at forebygge indbrud. Vi har vagter over hele landet – så hvis din erhvervsalarm går, rykker vi hurtigt ud døgnet rundt.

Alarmsystem erhverv

Antallet af indbrud i virksomheder er heldigvis faldet 50 % de seneste 7 år. Har du endnu ikke en erhvervsalarm installeret i din virksomhed, er det en god idé at få det gjort. En erhvervsalarm har nemlig stor præventiv effekt mod indbrud i virksomheder.

Vil du høre mere om vores alarmer til erhverv eller have et uforpligtende tilbud, kan du udfylde nedenstående formular - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Sikring af butik med butiksalarm

Har din butik stor risiko for hærværk og indbrud, kan du med fordel installere en butiksalarm med videoovervågning. Videoovervågningen er et effektivt redskab til at skræmme gerningsmændene væk døgnet rundt og hjælpe politiet i deres opklaring. Samtidigt kan du holde opsyn med din butik live fra din pc eller vores app til din smartphone. Kameraet har en høj opløsning, og tager derfor knivskarpe billeder. Hermed kan du få et detaljeret billede af gerningsmændene.

Tilpas din erhvervsalarm til virksomhedens behov

Hos Falck Alarm finder du alarmer til erhverv til sikring af små og mellemstore virksomheder. Vores erhvervsalarmer dækker op til og med forsikringskrav 40. Vi har to grundpakker til erhvervsalarmer, som du kan tilpasse og udvide, så den passer til din virksomheds risikofaktor og sikkerhedskrav. Vi har et bredt udvalg af professionelt udstyr, som du kan tilkøbe ud fra dine behov.

Med vores erhvervsalarmer får du som minimum:

  • Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral
  • Vagtudrykning
  • Nem betjening via app
  • Skræddersyet løsning til netop din virksomhed
  • Mulighed for bl.a. adgangskontrol, tågekanon, overfaldstryk mv.

Vil du høre mere om vores alarmer til erhverv eller have et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her på siden - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Udvid din erhvervsalarm med en tågekanon

En tågekanon i din virksomhed kan blænde tyvene.

Tyve kan på få minutter rydde din virksomhed for værdier. En tågekanon skyder røg ud i rummet, som på få sekunder fordeler sig ud i alle rummets hjørner fra gulv til loft. Tyvene bliver blændet af tågen, så de hverken kan finde hen til værdierne i din virksomhed eller flygte.

Tågen er helt tør og uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar. Du kan vælge flere forskellige varianter af tågekanonen, så den tilpasses dine rum og lokalers størrelse i din virksomhed.

Få en skræddersyet erhvervsalarm til din virksomhed

Falck Alarm tager gerne en gratis og uforpligtende snak med dig om, hvordan vi bedst kan sikre din virksomhed. Fortæl os mere om dine behov ved at besvare spørgsmålene nedenfor. Så ringer vi dig op, så vi kan tage en snak om den bedste løsning til dig.

Det var det sidste spørgsmål

Nu mangler du bare at indtaste dit telefonnummer og postnummer nedenfor. Så ringer vi inden for kort tid, så vi kan tale nærmere om, hvordan vi bedst kan sikre din virksomhed.

KONTAKT MIG

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Hvor mange medarbejdere er der i virksomheden?

Næste
Vælg et svar

2. Hvor højt er sikringskravet fra dit forsikringsselskab?

Næste Tillbage

Hvis du har et krav om tyverialarm, skal alarmsignalerne overføres til en kontrolcentral som Falck Alarms, der er godkendt af Rigspolitiet.

Vælg et svar

3. Er der døgnåbent i din virksomhed?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Har der tidligere været indbrud virksomheden?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Har du brug for tågekanon?

Næste Tillbage

Tågekanoner skjuler på få sekunder alt i rummet med en tæt tåge, og tyven mister orienteringen.

Vælg et svar

6. Har du brug for adgangskontrol?

Næste Tillbage

Med adgangskontrol er det slut med nøgler, og du kan du se, hvem der færdes i virksomheden, hvor og hvornår.

Vælg et svar

7. Har du brug for overfaldstryk?

Næste Tillbage

Med et enkelt tryk på en overfaldsalarm sendes et tavst signal til kontrolcentralen, der straks alarmerer politiet og sender en vagt.

Vælg et svar

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Find Falck Alarm på Facebook

Falck Facebook