En alarm giver dig tryghed og sikkerhed i hjemmet

Vores alarmsystemer afgiver alarm i tilfælde af indbrud eller brand i hjemmet. En alarm gør det som sådan ikke vanskeligere for en indbrudstyv at komme ind i dit hjem, men den trådløse vindues- og dørsikring fra Falck Alarm aktiverer alarmen allerede idet, at indbrudstyven piller ved dit vindue. På den måde tiltrækker alarmen opmærksomhed fra naboer og sender besked til vores døgnbemandede vagtcentral, som sender en vagt med det samme og alarmerer politiet. Fortsætter indbrudstyven ind i hjemmet, vil fotosensoren tage billeder af ham, som også videregives med det samme til politiet. Det stresser indbrudstyven under indbrudsforsøget, og det øger chancen for, at han opgiver indbruddet væsentligt.

Hør mere om vores alarm

Indtast dine oplysninger nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores ledningsfri alarmer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Alarmer til alle behov

Hos Falck Alarm finder du indbrudsalarmer, hvortil du kan vælge forskellige alarm-komponenter. Det er bevist, at tyve har stor respekt for alarmer med abonnement, fordi hjemmet konstant er overvåget. Og det giver derfor den højeste indbrudssikring, når alarmen er tilkoblet en professionel vagtcentral.

I Danmark sker der hver dag i gennemsnit 80 indbrud. Vi har en af de højeste indbrudsrater i hele Europa. Med en alarm kan du sikre dit hjem mod indbrud. Vi har Nordens mest populære og bedste alarm til hjemmet og er eksperter i alarmer.

Falck Alarm mod indbrud

Hør mere om vores alarmer i videoen her:

Alarm mod brand

Vores alarmer beskytter ikke kun mod indbrud

Med en løsning fra Falck Alarm medfølger også altid trådløse røgalarmer. Det er trådløse alarmer, der også er opkoblet til vagtcentralen. Hvis de registrerer røg eller brand, tilkalder vagtventralen brandvæsenet for dig. Det er en fordel, uanset om du er ude eller hjemme.

En intelligent alarm giver dig ekstra vigtige minutter til at reagere i. Røgudvikling er rigtig farligt, da det kan resultere i røgforgiftning og permanente organskader. Det er ikke altid, at man vågner ved lugten af røg eller lyden af en brand, og hvis man gør, er det sjældent i tide. Med en alarm, som detekterer røgen med det samme, inden det udvikler sig til brand, får du ekstra minutter til at samle familien og forlade hjemmet, inden det er for sent.

Vi anbefaler, at du som minimum installerer en trådløs alarm på hver etage, men du bør faktisk have en alarm i hvert rum. Med en alarm i hvert rum er du sikker på, at alle i huset hører alarmen, for alle alarmerne aktiveres samtidigt, hvis blot den ene registrerer røg. Har du kun én alarm installeret i hjemmet, kan der gå lang tid før røgen når til røgalarmen, og du mister derfor dyrebare minutter.

En indbrudsalarm er første skridt mod et sikkert hjem

Alle vores indbrudsalarmer har en indbygget fotosensor. Når din alarm går, vil sensoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til vores vagtcentral. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvorvidt vi skal sende en vagt og alarmere politiet/brandvæsenet eller blot kontakte dig, hvis alarmen gik ved en fejl. Der bliver kun taget billeder hvis alarmen går, så dit privatliv er fuldstændig sikret.

Med VoiceBox’en fra Falck Alarm kan vagtcentralen tale ud i hjemmet, og på den måde skræmme tyven og fortælle ham, at vi har billeder til bevisførelse og at politi og vagt er på vej.

Styr dine alarmer og hjemmet via mobilen

For at sikre at din alarm installeres korrekt og virker efter hensigten, opsættes den af en professionel sikkerhedskonsulent, så du behøver ikke bekymre dig om indstillinger og funktionalitet. Når alarmen er opsat, kan du styre den direkte fra din smartphone, tablet og computer. Alle vores produkter er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende.

Med Falck Alarm appen kan du bl.a. til- og frakoble din trådløse alarm og tage billeder via din fotosensor, så du kan tjekke, at alt er, som det skal være, derhjemme.

Overvejer du også en alarm? Test her, hvilken der vil passe bedst til dit hjem:

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

VIS MIG MIN ALARM

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du trykker på knappen, godkender du, at Falck Alarm må kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 70 33 03 33 eller salg@falckalarm.dk.

VI behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

JavaScript must be activated to view this page!

To startpage

1. Har du allerede en Falck-alarm?

Næste
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tillbage
Vælg et svar

3. Hvilken ejendomstype søger du alarmsystem til?

Næste Tillbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstempetatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tillbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tillbage
Vælg et svar

6. Hvad skal alarmen beskytte dig mod?

Næste Tillbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tillbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tillbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tillbage
Vælg et svar

12. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tillbage
Vælg et svar

10. Har du indendørs kæledyr?

Næste Tillbage
Vælg et svar

11. Er din bolig sikret mod brand, når der ikke er nogen hjemme?

Næste Tillbage
Vælg et svar
Falck Alarm

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Du kan få fradrag for 4.800 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din præcise besparelse.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook